perjantai 6. lokakuuta 2017

JIPPII MÄ PÄÄSEN 500 MINUUTISSA

tulipahan kokeiltua ihan piruuttaa tota adi puolta soutu laitteella.. joo ihan hyvässä mallissa 500 sprintti meni vähän päälle minuutissa..en tiedä vaan tuosta soutamisesta vielä mitään..no nyt on aikaa koko talvi kuiva harjotella ja kesä kun tulee niin sit soudetaan oikeella venneellä..

ja paskan marjat.. on se pakattava ja lähdettävä tonavalle.. ei vaan mitään voi ainakin pari souturetkee syys-kevät-talvi..ai satan et mä tiedä pari niin sika hyvää mestaa missä olla pariviikkoo ja senkun soutelee..aurinko paistaa ja vaik ihan tammikuussa sinne on turha mennä sielläkin on talvin niin nyt vielä joulukuuhun asti ja keväällä het maalis-huhtikuussa..

ainiin niistä brnon tytöistä mun piti kertoa edelliseltä reissulta.. perkele et sitä kiusaa riiitti..saatana sitä tarjoilijaa siinä torin laidalla hotellin terassilla..armoa ja apua ja pöksyt pois ja ja .. no noh .. olihan niitä se paikallinen jumbo tissi kaunotar pitkä ja tumma ja komia kun .. ja sen yhen ristiä kantaneen tissiblondin kaa mentiin vähä zigzaggii siin pienes kauppakeskukses ja sit siihen tuli se ai miten nätti ja napakka perseinen blondi jakaa niitä flix bussin alennus lippuja ja mä sain siltä kaks niit ja sit se leikkipoliisi kärry terassin tissitarjoilija ja ja ja aika monta muuta vielä.. SE torikauppias.. he aika nätti mature ..

saatana et mul piti olla maksettu kolme yötä prahassa ja vielä tuplasti.. perkele et vitutti lähtee bussilla kohti prahaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti