tiistai 31. lokakuuta 2017

PILLU JA TALOUSELÄMÄ

onko naisten pillun jakamisella merkitystä talouselämään? eli jos naiset pihtaavat niin johtaako se mihin? lamaan ja myös taloudelliseen depressioon väistämättä maasta ja talousjärjestelmästä riippumatta...kaikista haavoittuvaisimpia ovat vapaat ihmisten yrittelijäisyyteen perustuvat taloudet ja näin voisi jopa väittää, että yksi suomen suurin talousuhka on naisten pillun jakaminen ulkomaisille miehille..se johtaa depressioon joka paikassa ja miesten työttömyyteen ja eläköitymiseen ja riskien ottamisen vähenemiseen yms. kaikki toiminnot yhteiskunnassa lamaantuvat..

hyvinä aikoina parisuhteilla menee hyvin ja sinkkuelämä loistaa tavallisella matti meikäläiselläkin eli ne selvästi ruokkivat toisiaan hyvä talouselämä ja seksielämä..entäpä suomi? voisi väittää tämän kahtiajakautuneen niihin vauraisiin hannu hanhiin ja sitten meikäläisen kaltaisiin persaukisiin, jotka elävät täydellisissä seksuaalisissa tyhjiöissä ja yksinäisissä yksiöissä..kustannukset kasvavat ja jossain vaiheessa se alkaa vaan rasittamaan koko yhteiskuntaa eikä sitä tarvitsekkaan kruunata kun lakupekka buumilla ja siihen loppui talouskasvu..

en ole sinänsä rasisti, mutta on päivänselvää ettei tänne tulevien ulkomaalaisten sukupuolijakauma voi pysyä niin epätasaisella tavalla mies voittoisena kun se on ollut ja ettei se olisi vaikuttamatta myös sukupuolikäyttäytymiseen..tänne muuttavat ulkomaalaistaustaiset naiset ovat välttämättömiä vastasiirtoja ja jopa suomen talouselämälle tärkeitä..PILLU ON TÄRKEÄ RAAKA-AINE SUOMEN TALOUSELÄMÄLLE..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti