maanantai 16. lokakuuta 2017

NIINISTÖLLÄ NAMUSEDÄN LOGIIKKA


niin vaikka kuusi vuotta menikin ihan hyvin en seuraavaan kuuteen vuoteen luota yhtään..ensinnäkin ikä ja ikääntyminen on jo näkyvissä eli niinistö ei ole sama mies enää kun kuusi vuotta sitten eikä valitettavasti suuntaa voi muuttaa ja niinistön pitäisi jaksaa 75 vuotiaaksi ja siinä ajassa voi tapahtua mitä hyvänsä..

se mitä vanheneminen tuo mukanaan psyykkisesti on suomessa jo nähty kekkosen aikana ja meinaako suomalaiset olla taas näin saatanan idiootteja..eli vanha mies joka ei osaa luovuttaa ajoissa kun on päässyt valtaan kiinni pääsee johtamaan kuin pikku poika paraateja ja lopulta poliittisen eliitin perverssioita... matti vanhasellekkin tulossa perheenlisäystä.. ja antti lindtmannin vaimo 55 vielä raskaaksi..aivan sairasta touhua..

niinistä on poliittiselle valta eliitille ollut helppo presidentti ja näin lähes koko poliittinen johto on niinistön takana demareita myöten..eli taas sdp sdp... on kuitenkin olemassa myös kansan sdp eli todellinen sdp ja sen tulisi herätä turo ja vilho ravintoloineen näkemään muitakin uhkakuvia ravintola liiketoiminnoilleen kun minut ja minun haaveeni tulla terveystarkastajaksi..niin ja se et minusta tulisi terveystarkastaja on todennäköisyys kuitenkin melko pieni sillä jos työllistyn porno alalle minusta tuskin tulee terveystarkastaja..

niin vilhon ja turonkin takana on joku ja jos heille vielä maksetaan siitä et minua myrkytään säännöllisesti ja pidetään näin fyysisesti ja psyykkisesti heikommassa kunnossa niin tuon kahvin keittimen vesisäiliön myrkyttäminen käy hyvin nopeasti ilman namusedän logiikkaakin..antaa kalja rahaa parille janoiselle kontulaanille..

liikaa tietävät vaiennetaan..pullaa ja karkkia jaellaan..annetaan ymmärtää et minä olen oikein mukava mies ja kaikkien kaveri kuusi vuotta vaan jostain syystä hälytys kellot soivat päässäni joka päivä et PERKELE EIKÖ TÄÄ VASEMMISTO TAJUA ET SE SAATANA ON PIILOFACISTI ja suomen sisällissodasta tulee sata vuotta ja mitähän on luvassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti