torstai 12. lokakuuta 2017

KOSKETUSPINTA KATEISSA?

siis sutii tyhjää...tai on kuin heittelis patonkia porttikongissa...niin se on monella parilla synnytyksen jälkeinen ongelma ja erityisesti yli neljäkymmentä vuotiaiden naisten ongelma, josta vaietaan liikaa, koska siihen löytyy apua ja muitakin ratkaisuja kun alkaa käyttämään zuchinia taikka maksaa lakupekasta, jonka sentit nekään enää riitä..

kosketuspinta palautuu nuorella naisella normaalisti itsestään kunhan värkki ei joudu synnytyksen jälkeen kokemaan mitään väkivaltaista..aivan siihen teinitytön mittaan se ei palaudu, mutta ehkä parempi pysyy pikku pojat kaukana..vanhemmillakin naisilla se värkki palautuu ja voi jopa palautua tiukempaan tilaan kun ennen synnytystä esim. jos takana on jo pari lasta yms.

miten? hyvä ja normaali seksi, joka aloitetaan riittävän ajoissa synnytyksen jälkeen riittää..ei tarvita mitään suomalaisten porvareitten pillun parsinta operaatioita..no voihan se olla joskus ihan tarpeellinen, mut ei ehkä se ensimmäinen keino, koska pieni häpeä se on..siinä koska pari jää kiinni huonosta taikka liian harvinaisesta seksistä..siinä ei voi olla liian pieni..varmaan ymmärrätte leikin kun laitatte yhden sormistanne toisen käden nyrkkiin ja sitten supistatte sopivasti nyrkkiä ja vaihdatte lopulta pikku rilliin...niin se on lopulta se kyrvän puristussuhde naisesta kiinni..

niin no olkoon yli neljäkymmentä vuotiaat naiset niin se pillun parsinta voi olla tarpeeellinen synnytyksen jälkeen ilman häpeää.. ja eihän se naisen vika ole jos mies on ss taikka mies karkaa juuri synnytyksen jälkeen..

minulla on kokemusta asiasta sen verran et parisuhteen alussa se oli semmonen vähän norsun vittu, mut synnytyksen jälkeen alotimme seksin viikon pari jälkeen pikku hiljaa ja sitten yhä enemmän ja tiukempaa vittua kohti..kunnes se laitto mut ulos nukkumaan..

niin mulla on fyysinen kosketuspinta naisiin ollut kateissa jo vuosia.. ei minkäänlaista ei mitään täysin absoluuttinen..ei paljoa  edes psyykkistä iloa kalja räkälöiden mummoista..yleisradion naisista jotain pientä, mut ei paljoa kosketus pintaa virtuaalisesta hulluudesta..onko siis ihme jos matkustan ja etsin naisseuraa ulkomailta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti