tiistai 10. lokakuuta 2017

PERKELE MILLON VAPAUDUN?

joo istun jonkunlaista elinkautista, jonka ympäristö on minulle langettanut en siis vapaa tathoisesti vaan siihen sopeutuen...niin savolais taustainen, varaton ja työtön helsingissä kohtalona on valitettavasti syrjäytyminen, syrjintä ja henkisen väkivallan ja rasismin vastaan ottaminen jopa henkeen ja terveyteen kohdistuvaan uhkaan asti alituisesti..

sempä takia otan välillä hepulit.. ja matkustan myös turvallisuuteni takia eli olen valmistautunut hakemaan poliittista turvapaikkaa hetkenä minä hyvänsä ja tai vaihtoehtoisesti hakemaan asekaupalle suhteet auki..niin ympäristö jossa elän ei valitettavasti ole ihmisoikeuksien määräämällä tavalla turvallinen..

erosin jo viistoista vuotta sitten ja sen jälkeen ei ole ollut kun yks tatjana ja pari yhden yön mummoa..erosin siis tilanteesta, missä olin viisihenkisen uusioperheen isä.. sen jälkeen olen eri muodoin saanut kokea niin suoraa kun epäsuoraa parisuhde vainoamista stereona eli x, ja xx ovat ilmeisesti yhdistäneet voimansa ja paskalaitoksen väen seurakuntansa..sdp, sdp, sdp

niin onko ihme et siis sairastan myös depressiota? rahattomana ja persaukisena elämä helsingissä missä kaikki on rahasta kiinni ei ole mitään hirvittävän ihmeellistä..lusimista..sitä se on..ja johtaa depressioon ja sosiaaliseen tyhjiöön missä alkaa oikeasti aivot täyttämään tuota tyhjiötä vaikka ylen toimittajilla..

tarkkaavaisuushäiriöstäni en suomessa pääse eroon sillä tämä terveydenhuolto järjestelmä on luokitellut concentra lääkityksen aloittamiseen minut liian päihdeongelmaiseksi ja persoonallisuushäiriöiseksi..niin olen tällä hetkellä melko raitis eikä bipokaan paljoa paina..eikä ne ole suhteessa muuhun väestöön mitenkään erityisen ongelmaisia... vaan mikä on taustalla? poliittinen vainoaminen, jolla minut pidetään vakituisesta työelämästä ulkona..

ja sitten kuitenkin pitäisi tehdä työtä ja maksaa jollakin haista paska rikolliset vippi velat yms. eli ihan täydellinen löysä hirsipuu ja SUOMI 100 VUOTTA!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti