tiistai 17. lokakuuta 2017

JIPPII UUSI METAMPHETAMIINI SYNTEESI

mä keksin mä keksin mä hokasin..siis vittu miten yksinkertaista..nää vitun efedriini ja litium menetelmät vittuun eihän noista lähtö aineista saatanan mitään saa aikaan..järki jo sanoo et tulee niin vitun kallista piriä et huh huh sano jänis pakkasella..

ei ensin etanolin ja ammoniakin synteesi ja lopputuotteena saatte nestemäistä kalanhajua eli dietyyliamiinia..sit siitä vaan tekee metaa taikka happoo..nin todellakin kalanhajusta saatte molempii, mut täsä kerron vaan sen metan, koska se happoo sotkee aivot ja voi jäädä ikuiselle matkalle..meta taas tekee toisista työkykyisen..no on siinä väärinkäyttäjiäkin..

Eli sitten vaan kalanhajua ja tolueenia ja BANG!!! sehän on niin metaa niin metaa..no tarvitaan siihen vähän muutakin ja vaik ton kalanhajun tekeminen on lapsellisen yksinkertaista niin sitten tolueenin ja dietyyliamiinin synteesissä on omat niksinsä eli dietyyliamiini on herkästi syttyvä ja reagoidessaan tolueenin kanssa vapautuu myrkyllisiä kaasuja..

Mut siin on ne lähtö aineet..eli ei maksa paljoo, mut vittu kunnolisen labran vetokaappeineen tää vaatii..mut ei sen enempää..hih ja arvatkaa mitä saatte tolueenin ja typpihapon synteesistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti