maanantai 30. lokakuuta 2017

OPERAATIO PUMPATTAVA BARBARA

totta se ilmeisesti on..historia toistaa itseään ja suomalaisten ja ruotsalaisten viisaimmat päät salajuonittelevat ilmeisesti ensi kevääksi ja kesäksi pietarin mm kilpailujen vastapainoksi tietynlaista sotilaallista operaatiota, jonka voisi nyt vaikka nimetä: OPERAATIO PUMPATTAVA BARBARA

niin todellakin mitä on suomen ja ruotsin sotilaallinen lähentyminen tällä hetkellä ja niinistön salaiset vehkeilyt natoon ja perheenlisäys sata vuotta suomen sisällissodasta ja  piilokoodien avulla yritettävä venäläisvihamielisyys ja uusi tuntematon ja sotapropaganda..niin se on jonkunlaisen hyökkäys sodan valmistelua, jonka ajankohdaksi on ilmeisesti laskettu pietarin jalkapallon mm kilpailut..

mallissa ilmeisesti hahmotellaan ruotsin ja naton hoitavan suomen lapin ja pohjoiset alueet aivan ninkuin saksa 1941...ja lapista ilmeisesti olisi tarkoitus ainoastaan tapellakkin..etelässä ilmeisesti yritettäisiin ainoastaan viipurin valtaamista..mitä lapissa olisi..ei sinänsä mitään vaan sillä saataisiin suomi natoon ja venäläisten pohjoista valta-asemaa heikennettyä, koska eihän ruotsin malmia voi koskaan liikaa puolustaa..

niin mutta jollakin se pitää saada alkuun eli mistä verukkeet...no asuuhan suomessa venäläisiä ja punikkien jälkeläisiä ja kun tulee satavuotta kuluneeksi sisällissodasta niin senkin kunnian hengessä täytyy porvarillisen suomen näyttää mainetta ja kunniaa eli mitä ilmeisimmin laittaa venäläis taustaiset ja punikki perheet tarpeeksi koville ja jos jossain kuuluu pienintäkin vastarintaa niin KOKO ARMEIJA JA POLIISIT KAIKIEN VOIMANKÄYTTÖ OIKEUKSIEN NOJALLA PAIKALLE JA HETI JA TÄYSLAIDALTA!!! pieni sisällissotahan siitä voisi alkaa ja venäjä puolustaisi kansalaisiaan myös todennäköisesti suomessa..

niin ja siitä sitten suomi natoon ja ilmaleikit lapissa käyntiin ja poks poks rytinät alkoivat... eikai näin pienen ja köyhän kansan armeijalla muuten olisi varaa tilata tuhansia ruumispusseja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti