maanantai 16. lokakuuta 2017

YSTÄVÄNI ON HOMO!!!


niin se taitaa olla..no vittu minkäs sille voi... homo kavereita mulla on ollu ennekin, mut et homo pääsis mun ystäväks..parhaaks kaveriks pääsemiseenkin on pitkä tie eikä siihen taida olla vielä edes Pekka Haavistolla asiaa..

No mut suhtautumiseni homouteen on siis vapaamielinen ja kaikinpuolin tasavertainen mitä elämässä tulee... on kuitenkin joitakin asioita joissa homoutta ei saa korostaa liikaa ja se tulee Pekka Haaviston luvata ennen presidentiksi valintaansa...myös kirkko on sellainen paikka mistä ei saa tulla gay väen yleinen juhla paikka.. jos heidät siellä kastetaan, siunataan niin on mielestäni kuitenkin turhamaisuutta hakea papin siunausta homoseksuaaliselle suhteelle..

No on se mahdollista, mut parhaaks ystäväks ei.. se on absoluuttinen eli varmaan homotkin sanovat yök eihän ne olis enää homoja jos niitten bestis oliskin hetero..mut on se mahdollista et ystäväksi voi päästä homo..en ole homofobioinen ja pystyn tunnustamaan omat homoseksuaaliset piirteet itsessäni..eikä es kakkoseks mun tapauksessa mut piste sijoilla jos riittää kysyntää ja älykkyystasosi on yli 100 ja sinussa on toivon mukaan jotain, josta hyödyn ja meillä synkkaa etkä ole facisti etkä pedofiili niin..OK..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti