perjantai 13. lokakuuta 2017

YLEN PRESIDENTTI GALLUP VALHEELLINEN


niin niinistöä ei kadulla todellakaan kannata kolme neljästä.. voin vaikka vannoa et itä helsingissä tuskin edes joka toinen eli pekka haavisto on jopa niinistöä suositumpi..miten näin vääristynyt gallup on saatu aikaan ja miksi ja miten  juuri jälkeen vauva uutisen..

yle on tällä hetkellä kokoomuksen käden jatke.. me katselemme kokoomuslaisia toimittajia ja gallupin tehneet ovat kokoomuslaisia eli olikos ihme jos gallup tehtiin alueilta missä niinistö on suosittu.. tämä on helppoa jättää vaan alueet missä niinistö on epäsuosittu pois gallupista..eli vaikuttaa siltä et niinistön kannatus on hyvin alueellista

niin miksi? no tietysti kokoomuslainen yle haluaa varmistaa, että siellä linnassa on juhlimassa kokoomuslaiset toimittajat ja yle pysyy kokoomuslaisena..taikka suuret puolueet ovat ylellä ne edustetuimmat kokoomus, keskusta, sdp..tuskin vasemmistoliitto, perussuomalaset, vihreät

ja miten juuri jälkeen vauva uutisen..todennäköisesti ylellä perheenlisäys on ollut jo tiedossa ennen sen julkistamista ja näin ajateltiin niitata kaikki vasta ehdokkaat maahan.. tämä on facistista tiedotusvälineiden käyttöä ja propagandaa valheellisen gallupin kera..

niin sata vuotta sitten niinisto olisi varmasti ollut sinisellä aluella suosittu, mutta ei punaisella.. galluppia on nyt vääristelty siten et otannassa on ollut mukana ainoastaan sinisiä alueita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti