keskiviikko 11. lokakuuta 2017

SUOMEN SISÄLLISSOTA 2018


Niin ei saa maalata piruja seinille..eikä tehdä ihmiskilpeä näin rauhallisessa maassa... siihen pystyy vain täysi pelkuri niinkuin presidenttimme sauli niinistö.. sekun ei mene läpi et se oli vaan vahinko. Pariskunnalla on ollut lisääntymiseensä käytössä melkein kuusi vuotta ja varmasti käytössä maan parhaat hedelmällisyys hoidot ja nyt sitten kun pitäisi päästä toiselle kaudelle niin yllättäen laskettu aika osuu ajankohtaan kun suomessa käytiin sata vuotta sitten sisällissotaa.

Tässä selvästi lisääntymis ajankohta on valittu etukäteen ja syyt poliittiset joiden pahuudella ei ole mitään rajaa..mitään ei onneksi tule tapahtumaan sillä meillä on onneksi naapurina Venäjä, joka ei halua pilata jalkapallon mm kilpailujen tunnelmaa suomessa käytävän facistisen propaganda sodan vuoksi..sauli senkin iljettävä piilo facisti..olisit edes sen verran suora niinkuin minä ja tunnustaisit piilo natsi piirteesi..lääkärit ymmärtävät sitä..facismia eivät..

Samalla kertaa piruja seinille ja ihmiskilpi kun osutaan ajankohdassa sisällissotaan ja voi, että mikäs sen ihanampaa kun ihmiskilpi linnaan..tää suomi on perseestä oleva takapajula..täsä on hirveesti samoja piirteitä niinku turkissa ja espanjassa. 

Joo nyt taas tää häirikkö häiritsee mun kirjottelua kotikoneella.. mut tosa vähän siitä sata vuotta sitten tapahtuneesta ja luin jotenkin eilen kollektiivitajunnasta et seuraava olisi sellainen näytössota, missä armeija ja poliisit kävisivät äärimmäisiä voimakeinoja käyttäen perheväkivaltaa vastaan..

Suomen sisällissota käytiin Suomen senaatin eli hallituksen ja sitä vastaan kapinoineen Suomen kansanvaltuuskunnanjohtamien joukkojen välillä 27. tammikuuta – 15. toukokuuta 1918. Senaatin asevoimina olivat valkoiset joukot ja kansanvaltuuskunnan joukkoina Suomen punainen kaarti, punaiset. Ulkovalloista Neuvosto-Venäjä tuki punaisia ja Saksan keisarikunta valkoisia. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_sis%C3%A4llissota

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti