perjantai 13. lokakuuta 2017

GALLUP: PEKKA OLISI PRESIDENTTI HELSINGISSÄ!!!

aika yllättävää..en edes odottanut näin täysin erilaista tulosta vaan ainoastaan todistaa ylen gallupin täysin roskakoriin heitettäväksi sillä näin katu gallup, jonka tein tämän päivän aikana Helsingin kaduilla antaa Pekalle jopa 53% kannatuksen ja Saulille vain 47% .

helsingissä siis Pekan kannatus on suurempaa ja on aika todennäköistä ettei ylen gallupissa helsinki ollut ehkä mukana ollenkaan.. no arvailuja on monia muitakin porvarirahalla ja hevosella pääsee esim tutkimuksen tehnyt porukka on tehnyt yhteisen päätöksen vilpillisestä tutkimuksesta taikka sitten todellakin facisti koodaajat ovat päässee otantaan käsiksi..

missään nimessä Sauli vs Pekka tilanteessa ei valtakunnallinenkaan tilanne olisi 82% murskalukema Saulille..tämän voi jo järjellä päätellä et koko vasemmistoko äänestäisi Kokoomuslaista presidenttiä..voiko suomalaiset olla näin idiootteja ja jymäytettävissä? toivottavasti ei, koska muuten en viihtyisi suomessa enää sitä vähääkään minkä tällä hetkellä viihdyn..kyl täällä ihan nätti juhannus on..

Ainii haastatteluja joita tein oli yhteensä 79 ja Pekka sai niistä 42 ja Sauli 37.. muutama oli, jotka ei ymmärtäneet kysymystä ja näin ne eivät päässeet..ihmiset olivat jotenkin peloissaan kun on tää perjantai ja kolmastoista päivä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti