tiistai 31. lokakuuta 2017

ISOVITTUISET NAISET PALVONNAN KOHTEENA

missä? no suomessapa tietenkin..jotain järjetöntä mitä missään muualla maailmassa naiset eivät erityisemmin mainosta on suomessa vanhentuvien norsun vittujen ylpeyden aihe minkä kokoisen neekerin mulkun pystyvät sisäänsä ahmimaan..

ja järkeäkö? no yleensä nämä naiset ovat vähän niinkuin tarja halosen kaltaisia eli johtaja naisia, joilla on ollut perhe ja ero ja yms. eli heti ensimmäinen tekijä mikä on järki peruste viruttaa norsun vittuaan entisestään on valta..suomessa on nimittäin hyvin primitiivinen valtakulttuuri ja siinä nainen, joka osoittaa ahmivansa miehen kuin miehen on itse king kong..

ja sitten ne järki jutut loppuivatkin, koska kostoa ei voi yleensä pitää enää järki voittoisena..nuorempi nainen vaikka synnyttää ja on minkä kokoisen miehen kanssa yleensä palautuu siitä aikanaan..vanhemman naisen kanssa tämä ei enää päde vaan siinä menee ainakin aikaa huomattavasti enemmän ennenkun voi esim vaihtaa herculeksen taas takaisin normi jormaan..

mutta näin se menee suomessa et heitä enemmän palvotaan ja tietysti se on uranaiselle helpompi ratkaisu viruttaa vittuaan lisää vaan kun yrittää kääntää kehitystä takaisin.. siinä pitää aineenvaihdunta toimia ninkuin nuorella naisella, pillu mahdollisesti parsia, olla toimiva normi jorma yms eli paljon tekijöitä joihin uranaisilla ei ole aikaa vaan se on helpompi viikonloppuna ostaa suklaalevy ja nautiskella zuchinin kera..

mut onko sillä sit taas nautinnon kanssa mitään tekemistä et osa naisista hurahtaa näihin niin on kakspiippunen juttu.. on totta niinkuin neekerigigolo mainostaa kosketuspinnan kasvavan ja löysempi värkkikin on jollakin tapaa kiinni mulkussa niin sitten kuitenkin näiden ylisuurien kyrpien ongelma on juuri siinä ettei se värkki ota enää peniksestä kiinni vaan se pystyy ainoastaan enää vetääntymään ja näin siitä tulee suoli eikä se nuoren naisen tiukkaa otetta peniksestä voita ikinä mitä hercules ei koskaan pysty luonnottomuutensa vuoksi kokemaan..

niin jos heitä pitää palvoa niin kannattaa vähän laittaa huumoria ja sääliä joukkoon sillä se on degeneroitumista ja hautaan päin menoa joka tapauksessa..ja vanha sanonta se on kuin lasi vettä kuvastaa hyvin paljon mitä nainen ylipäätänsä tuntee värkillään eli sen painoarvo on melko lailla liioiteltu tai naiset kiusaavat miehiä tahallaan..synnytys ja naisen kaksi kolme omaa sormea ovat tietysti eri asiat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti