lauantai 4. marraskuuta 2017

LÄSKIAHTISAARI YRITTÄÄ JYRÄTÄ!!!

sosialidemokraattisen läskikasan alle ei pidä jäädä ninkuin meinasi nuorena sdp n nuoriso leirillä käydä ja aamulla järkytyksekseni läski luukkainen oli 150 kiloisen läskikasansa kanssa päälläni..tuosta selvisi helposti sillä olen synnynnäisesti sen verran adrenaliini voittoinen et läskikasat kirjaimellisesti lentävät..mutta mikä marttia vaivaa kun sitä niin kiukuttaa? ei ole ruoka entiseen tapaan selvästikään maistunut..pitäisi päästä nato keittoa maistamaan..

tuohtumus nato jäsenyyden puolesta on aika lievä ilmaus sillä yksinkertainen logiikka me olemme länsimainen demokratia ja länsimaiset demokratiat kuuluvat natoon ei kestä edes pientä järjen kritiikkiä..kansakoulu opettaja ahtisaari ja reservin majuri aliarvioi nyt suomalaisten keskimääräistä älykkyystasoa..se on jonkun verran noussut ja varmaan suurin osa hokaa et mitä maita ruotsi, sveitsi ja itävalta ovat? eivätkö ne länsimaisia demokratioita olekkaan?

ruotsi, sveitsi ja itävalta ovat länsimaisia demokratioita, jotka ovat kehitystasoltaan askeleen verran suomea edellä..ruotsi on ehdottoman puolueeton ja pyrkii ylläpitämään omaa asetuotantoaan yms. millä on taloutta tasapainottava ja edistävä vaikutus..suomen puolustusbudjetti on aivan liian alhainen..siihen tulisi satsata, koska ne rahat eivä palkka kustannuksineen mene mihinkään ylellisyyksiin vaan palautuisi kietoon..emme tarvitse natoa ja olla eturintamassa puolustamassa facistista länsieurooppaa ei voi vähempää kiinnostaa..

eikä kannata..suomen suhteet venäjään heikkenevät ja suomi menettää lähes ilmaisen öljy edun..no mut suomalaiset on hulluja..ensin homotellaan ruotsalaiset ja sitten nuoleskellaan niiden persettä ja tehdään salaliittoja natoon ja ruotsiin..yököttävää..petollisen oksettavaa..eihän se vittu muka mitään jyräämistä ole jos niinistö on koko kautensa salaa vehkeillyt salaista sopimus luonnosta, joka yht äkkiä lyötäisiin eduskunnan hyväksyttäväksi..idiootteina päättäjät, joka tapauksessa suomalaisia pitävät..minä en, mut valitettavan hulluina ja perversseinä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti