lauantai 18. marraskuuta 2017

YLEN NAISET JA ORGASMIN PUUTE


näkyykö se heistä? kyllä sen voi lukea kuin avointa kirjaa..se näkyy piiloviestinnässä aivan liikaa jota he pitävät journalistisena vapautena..katselenkin enemmän mtv n ja bbc n uutisia..valitettavasti toivo yleen on mennyt..munan puutteessa ja erityisesti orgasmin puutteessa olevia itseään myyviä porvarihoroja ja homoja..

niin miten voi olla mahdollista poliittisesti me katselemme yleltä kokoomuslaisia naamanilmeitä melkein puhtaasti..eli jos joukossa on pari ruotsalaista, yks demari ja keskustalainen niin mitenkähän siitä GALLUPISTA ISOVITTUNE UKKOLAN TÄTI TAAS PITÄÄ HOROVÄLIÄ LEVÄLLÄÄN JA IHMETTELÖÖ ET PITTÄÄKÖ TAI TARVIAAKO SITÄ PRESIDENTTI VUALEJA KU SAULIHA O IHA SELVÄ..pervo mikä pervo..minulle..

niin ja vaikka ylellä ei ole mainoksia niin mitenkäs se röngän matin ja tämän talonrakentaja miljonäärin henkilökohtaiset mainokset pyörii jatkuvasti ylellä..ainiin ohjelmia mainostetaan..niin ja mikä sisältö..elitismi ja omistusasuminen..eikai vaan kokoomuksella ole jotain tekemistä tämän kaltaisen propagandan kanssa?

niin ja näkyykö se neekeri munan lutkuttaminen tai pillun virahtaminen..valitettavasti..ja erityisesti neuroottinen orgasmin puute mitenkään freudiin viittaamatta erityisesti..en osaisi..vaan olen kuin työkseni parissa parisuhteessa niitä orgasmeja naisille tuottanut ja tiedän miltä naama näyttää kun he ovat sen puutteessa..

valitettavasti minulle syötetään ilmeisesti salaa sen idiootin vanhoja e pillereitä..etinyyliestradioli on miehelle melkein kymmenen kertaa syproteroni asetaattia haitallisempaa eli säännöllisesti aiheuttaa varman kemiallisen kastraation ja hetkellisesti haluttomuutta, impotenssia yms. jotka taas johtavat depressioon ja diabetekseen yms. niin moraali on vaihtelevaa eikä suomen valtio yritä estää tämän kaltaista toimintaa millään tapaa..minun moraalini poikkeaa tässä asiassa melko paljon lakikirjasta..kyse on koska terrorismista, törkeästä väkivallasta joka kohdistuu henkeen ja terveyteen..niin ja mitäpäs muuta kun poliittista vainoamista ja käsi kädessä ylen porukka kokoomus ja sdp sdp sdp kohti natoa ja neekerin mulkkua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti