lauantai 4. marraskuuta 2017

NIINISTÖN SUOSIO JYRKÄSSÄ LASKUSSA

tiedotusvälineet yrittävät väkisin leipoa sauli niinistöstä presidenttiä ja paljastuihan se ylen gallupin virheellisyys taikka sitten niinistön suosio olisi saanut jyrkän laskun muutamassa viikossa..ylen gallupissa muutama viikko sitten niinistön kannatus oli jopa 76% nyt hs gallupissa 67% kolmen prosentin virhemarginaali huomioiden niinistö suosio on jyrkässä laskussa taikka gallupeita peukaloidaan..

tiedotusvälineille niinistö tietäisi varmaa pullaa seuraavaksi kuudeksi vuodeksi ja etenkin tällä hetkellä tiedotusvälineissä johtavissa asemissa oleville..ei siis ihme näiden galluppien yli menevät niinistön kannatus lukemat, joita ei helsingin kadulla pysty tuntemaan lainkaan..helsingin kaduilla haavisto on jopa niinistöä suositumpi..

no oli galluppien osuus mikä hyväns niin on haistettavissa niinistö suosion laskeminen..ruotsalaisista alkoi jo rivien hajoaminen ja seuraavana ovat vuorossa sosialidemokraatit ja keskusta..mitä järkeä sosialidemokraattisen kansan on äänestää nato niinistöä..ei mitään..entäpä keskustalaisen kantaupseerin.. ei mitään ..

jo laskelma vasemmisto+vihreät äänestysluukulla tuo niinistölle aivan toisenlaisen lukeman ja kun siihen tulee ruotsalaiset ja väyrysen hajottama keskusta mukaan niin tiedotusvälineiden gallupit voidaan heittaa roskakoriin..ne eivät näissä vaaleissa ilmeisesti näytä kun väkisin väännettyä valhetta, jotta sauli sedästä tulisi SUOMEN KUNINGAS!!! ja ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti