sunnuntai 12. marraskuuta 2017

LUSIMISKAUSI FINNILANDIASSA

sitä tää on pimeää ja kylmää..mun elämässä aivan sama lusiiko ns. vapaana, koska olosuhteet linnassa ei paljoo muuttuis..aivan sama..telkun kattomista..aamukahvit..kirjan lueskelua..välillä ulkoilua..lounas..päivällinen..iltasuihku ja uutiset..ei oikeastaan paljon mitään eroa..ainii tätä ei saa vielä linnassa nimittäin nettiä..

läppärin sais, mut ilman nettiä..eli kirjan vois kirjottaa taikka ohjelmoida ittensä java guruks..taikka java casino peli ohjelmiston luoda, jolla kun vapautuis tienais pari miljardia..he mä saisin siis linnassa käsin tehtyä mun englannin slangi sanakirjan loppuun..he taidankin alkaa rikolliseks..mä jo tutustuin viispäivää siellä eikä tuo vaikuttanu yhtään hassummalta paikalta..

siellä saa kuntoillakkin... yks ohjattu liikuntatunti viikossa ja sitten ulkona on käsipainot ja penkki ja perus selkälaitteet.. eli voima ei häviäis ja mä osaan vielä kotona tehdä perusjumpan minkä voi tehdä vaik sellissä minkä yks suomenmestari aituri personal trainerina mulle opetti..vittu MÄHÄN ALAN OIKEESTI RIKOLLISEKS!!! mähänä pääsen siellä elämäni parhaaseen kuntoon..ei viinaa, stressiä, vaan terveellistä ruokaa ja lepoa..eikä NÄITÄ SAATANAN KUSIPÄISIÄ VAINOOJIA MYRKKYJENSÄ KANSSA!!!

no mut emmää mikään moraaliton ole siitä huolimatta..mä en todellakaan voi sietää tätä helsinkiläistä elämäntyyliä missä provosoidaan vai pitäisikö nyt ihan saulia lainata ja käyttää muotisana trollaamista kun provosoiminen kuulustaa liian venäjältä voi että et porvarit on ällöttäviä..niin tää väkivallan yms. provosoiminen pitäsi kriminalisoida..sitä mieltä mä oon ja kunnon tuomiot saatana kaikille myrkky merjoille..vittu mä meinasin palentua kuoliaaks yks talvi..

niin rikollisuuteen liittyyy yhteiskunnallinen ongelma eli en esimerkiksi hyväksy kaikkia asioita, jotka ovat yhteiskunnassa rangaistavia rangaistaviks..olen siis hyvin korkean moraalin omaava tuleva rikollinen..tuleva linna sankari, jonka linnapäivät ovat osa suomea ja sen sata vuotista historiaaa.. en tule myrkyttämään ketään vaan linnaan heittämään kaikki saatanan myrkkyjengiläiset kovin mielelläni pienen pahoinpitelyn kera laittamaan..samoin pedarit, välistävetäjät ja juoruämmätä kyllä oikein naisia kyllä JA SAATANA NAAMA MUSTAKS NIILTÄ!!!

niin todellakin marras-maaliskuu on aivan sama mun elämässä olenko linnamuurien kummalla puolella..ei naiset kiinnosta niin tipan tippaa.. eli semmonen puol vuotta kiven sisällä ja tulee vähän keiteltyä et saa toiminta rahaa ja opiskeltua ja kirjotettua vaik kirja ja ohjelmoitua ja tehtyä tietty olivertwistyksen sanakirjaa..perkele sehän kannattaa..niin ja suomessa ku ollaan nin kesäkin on aivan sama, koska meikäläinen ei enää tässä valtakunnassa sitä pillua saa..tietysti matkustamista se linnareissu vähän haittaisi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti