torstai 16. marraskuuta 2017

VITTU MIKÄ ISÄNMAA MIKSEI MUMMIN MAA?

varsinkaan ku ei ole kumpaakaan..ei perintökalleuksia, muita kun nää kaljalla ja syproteronilla myrkytetyt ja surkastuneet killuttimet..niin nyt uutena muoti-ilmiönä on käyttää politiikassa kaikessa siunauksen mihin tahansa käyttää termiä isänmaan puolesta..ai vittu mikä isänmaa? montako hehtaaria ja neliötä ja vuokra kämppää? ei ole eik tulossa

vanhemmilta pakkohuutokaupattiin koirahoitoja ja omakotitalo..iso vanhemmat olivat evakko karjalaisia..kivennavalta ja jääskest..eli ei mummien maatakaan vaik molemma vähän porvareita olivatkin..menivät ja naivat molemmat punikit sotasankarit erkin ja väinön..

tiihoset ovat melko iso suku suomessa en valitettavasti cheek jare henrik tiihosta tunne, mut nyt kun hän on lopettamassa niin nyt olis kyllä Olli Sepon vuoro..kyllä olli seppo tiihosen ja sit mä kirjottasin kirjan vaik linnassa OST sie miutl vaik pari killoo maailman puhtainta sveitsiläist heroliiniloo..

no emmää oikke lähe toho huumebisnekseen tosissaan enempi se on mulla harrastus toimintaa..mistä mä voin saada max muutaman päivä sakon ja sit käy n ne lusii pois ku EI VITTU TODELLAKAAN OLE ISÄNMAATA..vasta näin unen missä suomi oli ajautunut sisällisotaan..

niin jos teidät on kidutettu, ettekä saa asianmukaista hoitoa postraumaattiseen stressiin, depressioon ja ihan synnynnäiseen tarkkaavaisuushäiriöön vaan teidät diagnosoidaan jatkuvasti päihteiden väärinkäyttäjäksi jostakin yhdestä kahdesta kaljasta, jonka sinisilmäsyyttänne ootte tunnustaneet lääkärille niin kyse on myös poliittisesta vainoamisesta missä hoidon evääminen on yksi kidutus väline ja muoto..

no mut sehä on SUOMI 1OO VUOTTA ja porvarit ja sdp yhtäkynkkää kohti neekerinmulkun lutkuttamista..saatana minkä laisia ämmiä isovittuisia pervoja, jotka on naimataidottomia idiootteja ja joiden naamat on ku petolinnun persereiät..sit ne o vielä persoonallisuushäiriöisiä..annan en anna neekerille annan..annan en annakkaan neekerin mulkkua lutkutan..kikkeli kokkeli pippeli poppeli, sdp sdp sdp...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti