sunnuntai 5. marraskuuta 2017

NATO NIINISTÖ VAIPAN VAIHTOON!!!

kyllä..ei ole presidentin linna mikään vaipan vaihto paikka missä yhtä aikaa leikitään natoleikkejä..ei..ei..ei..kyllä ne leikit pitää hoitaa presidentin linnan ulkopuolella..tietysti sattuuhan niitä vahinkoja, mutta siitä pitää kantaa kunnon miehinen vastuu mitä nykyajan isiltä vaaditaan eli myös osallistumista vaipan vaihtoon yms. ja siihen jää aikaa kun nato niinistö vaihtaa salakavalat nato juonittelut isyys hommiin..

mielummin homopekka hommiin..kyllä..hän on asiallinen ja järkevä mikä riittää presidentin viran hoitamiseen..ei tietysti hänen homoseksuaalisuutta voi pitää mitenkään esimerkillisenä, mutta jos suomi on vaan niin kerta homoutunut niin pakkohan sekin todellisuus on kohdata vaikka se ruotsalaisia naurattaisi miten paljon hyvänsä..

eikä tuo sauli taida olla seksuaalisesti ihan täysin terve hetero... mielummin homo pekka kun pedofiili sauli..homot ovat rohkeita ja perverssionsa loppuun asti vieneitä ja rehellisiä, joille loppuvaiheessa miesten välinen rakkaus ja ystävyys merkitsee enemmän kun kikkelioppi..

no mut pedofiilit äänestää niinistöä ja niitä suomessa riittää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti