torstai 30. marraskuuta 2017

KUPPAINEN GALLUP!!!


sitä se on herpestäkin pahempaa..voiko ylen teettämän talous tutkimus oyn galluppiin presidentivaaleista luottaa..ei..entisenä taloustutkimus oyn tutkimus haastattelijana tiedän syyt..kaikki haastattelijat ovat ensinnäkin todennäköisimmin porvareiden pentuja taikka mummoja..

tutkimukset tehdään aina tietokone avusteisesti, jossa ohjelma hakee tietokannasta ihmiset, jotka pääsevät tutkimukseen..voiko tähän kantaan luottaa..ei..syyt: vanha ohjelmisto, heikko tietoturva ja porvarifirma..sql injektioiden mahdollisuudet 90% eli ei tarvitse kun jonkun antaa vähän vihiä järjestelmästä ja porvarikaverit koodaa otannan jotenkin niin saulin mieleiseksi..

niin ja itse tutkimuksessa inhimillisten virheiden ja kahvituokiolla tutkimukseen kuuluvien porvari pentujen näppihäiriö sopimukset puoltavat virhemarginaali nousemista vähintään 10%... ja kun tätä tutkimusta pakko syötetään yleltä jatkuvasti niin olisiko kyse saavutettujen poliittisten etujen, toimittajien työpaikkojen, linnajuhlien edustuksen yms. turvaamisesta..

niin se on selvää ja SEHÄN ON POLIISIVALTIOSSA SELVÄÄ et ylen syöttämä paska lisää todennäköisyyttää et kuppaista presidenttiä äänestää kuppainen kikkelikansakunta, joka neekerin mulkku perseessä ja polvia myöten räntäsohjossa natsikypärä päässä viiiiiimeisillä testosteroineilla sinnittelee vaikka vielä sata vuotiaana..sairas vanha ukko tai saatanan vanha ja perverssi satavuotias suomineito...sitä tämä on.. sdp sdp sdp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti