torstai 9. marraskuuta 2017

VITTU MIKS PITÄÄ HERÄTÄ KUUDELTA?

niin vittu miks? ku ei es tarvii mennä töihin..ihan hullua herätä näin aikasi...no se on kai sitä depressiota taas..nyt sitten sitä kaamosmasennusta lisänä vaik toi kirkasvalolaitekkin on..mut se ei kylmyyttä poista eikä sitä et elimistössä on muisti et tähän aikaan vuodesta on aina ennenkin alkanu kaamos ja masennus niin se yrittää sitä vaik olisit honolulussa kymmenen lulua vierellä..

niin miks aina pitää? runkata..he ei aina tarvii..voip näin kylmällä jos liikaa runkkaa tehdä ilkiän tempun ja laittaa pelit vähäks aikaa poikki..no siitä selviää ja kehittyyy..urheilu perustuu tasapainotilan järkyttämiseen missä treenataan ja rasitetaan elimistöä siten et sen tasapainotila järkkyy ja elimistön pitää kehittyä treenin vaatimukseen..liikaa ei kuitenkaan pidä elimistöä rasittaa sillä siitä seuraa ylikunto..

mut vittu et pitääkin herätä kuudelta ku ei tartteis mennä es töihi..jos pitäs nin varmaan nukuttas..mut miks mut on diagnosoitu ihan päin helvettiä? no tietysti siks et porvarit näyttäis entistäkin kauniimmilta ja sdp llä olis valta ja kunnia..eli turhamaista haista paska valtapolitiikkaa missä mun isää epäillään yliälykkääks ja kun isoisä oli tykkisankari ja vasemmistolainen niin 9.5. syntynyt on suomen valtiolle synnynnäinen turvallisuusuhka..järjetöntä porvaripaskaa ja pelleilyä loputtomiin..

millon ne tunnustaa mun tarkkaavaisuushäiriön? ei millonkaa, koska ne uskoo et ne saa sillä pidettyä mut ulkona kaikesta järkevästä elämästä ja istumassa baarissa nahkatukkien ja mummon pirujen myrkytettävänä loppuelämän..no depressiolle ei voi mitään eli suomalaiset maksaa mun koko loppuelämän..häviäjä maksaa viulut...osaanha mäkin sen verran perunaa kasvattaa ja sillä pientä pisnestä tehdä..kylkiäisenä myyn mörö marin pillua hyvään hintaan..ja kirjailen sitä sun tätä niinistöjen sukuhulluudesta ja suurista sukukalleuksista..vai pääkalleuksiksiko niitä pitäisi nimittää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti