perjantai 10. marraskuuta 2017

PITÄÄKÖ LÄHTEÄ HERNEPYSSYJEN KANSSA HEILUMAAN?

niin todellakin pitääkö lähteä hernepyssyjen kanssa tässä maassa heilumaan et saat psykiatrista apua? tällainen kysymys nousi esiin kun soitin eilen hoitoyksikkööni helsingin myllypurossa..sinut leimataan alkoholistiksi, jonka hoitoa evätään jos tunnustat ottavasi yhden tai kaksi alkoholi annosta viikossa ja kaiken huippu olet kaiken hoidon ulkopuolella jos sinulla ei ole puhelinta taikka kännykkää..

niin mitä ihminen, joka tuntee aidosti ettei kaikki ole kunnossa ja kun kaikki ei ole mielikuvitusta esim. se että suomen valtio on kiduttanut minua kotonani 4.6. 2001 niin eikö minulla ole enää edes oikeutta hoitoonkaan saatana..siis pitääkö lähteä hernepyssyjen kanssa heilumaan? aseita minulla ei ole..et saa hoitoa tilanteessa missä ihminen on täydessä umpikujassa kidutettuna suomen valtion taholta ei saa enää edes hoitoa on jatkettua kidutusta ja vainoamista..

mikä tai mitkä poliittiset tahot? olen viime aikoina puhunut tuhmia sauli niinistöstä ja pitkän aikaa sosialidemokraateista..hyi hyi olli aivan kuten sitten tääkin sairaanhoitajan lehmä oikein yritti vedota käyttämällä henkilökohtaista nimeäni raivokohtauksensa jälkeen et saisi tilanteen rauhottumaan..niin mitä teet jos et saa hoitoa?

auttaako sote? paskat jos sinua vainotaan poliittisesti se paska siirtyy yksiköstä toiseen..ainoastaan maan vaihtaminen voi auttaa..mut sain jopa ajan psykiatriselle hoitajalle reilun kuukauden päähän kun reilu kuukaus sitten lääkärin piti laittaa lähete psykiatriselle poliklinikalle olikin tuo hoito kutistunu pelkkään lääkitys konsultointiin..ja ei sais ottaa pisaraakaan alkoholia et saa hoitoa ja pitää omistaa puhelin tai kännykkä..sdp sdp sdp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti