sunnuntai 5. marraskuuta 2017

OLIVER TWISTYKSEN KOODI TUULET

on scriptejä ja linussijoita ja miccisoftilaisia ja omena perseessä kulkevia maccimiehiä ja naisia eli porvaripellejä eli varsinaisia anaaliacrobaatteja..informaatioteknologian on tarkoitus palvella ihmistä eikä päinvastoin eikä siitä pitäisi tulla mikään muotitrendi mitä macciläiset kahviloissa esittelevät..vähäks mul on kallis läppäri..

meillä twistyksen olavilla ollaan avoimia kaikkiin suuntiin ja tietotekniikan tarkoitus on palvella ihmistä..mutta mitä kuuluu twistyksen olavin kotisivuihin? missä ne viipyvät ja millä teknologialla ne rakennetaan? mitä tarvitaan?

me tarvitsemme nopeasti aukeavan frontpage sivun, jonka suunnitteluun riittää vaikkapa mozillan thimble..me tarvitsemme wordpressiä sanakirjan rungon tekemiseen ja erityisesti sen mysql tietokantaa..me tarvitsemme javaa appletteihin ja apuohjelmiin..me tarvitsemme wordiä ja koko microsoftin office pakettia sanakirjan painoversioon..ja tietysti vbata sen automatisoimiseen ja ja vaikka mihin...me tarvitsemme wordpressin ja officen yhteiskäyttöä..me tarvitsemme netbeansin ja wordpressin yhteiskäyttöä ja me tarvitsemme luotettavan palaute ja yhteydenotto lomakesivut, jotka aukeavat nopeasti ja toimivat nopeasti ja luotettavasti eli aivan perustason php tä ja mysqllää..

siinähän se pari vuotta menee ja tavoitteena on toimiva sivusto tokyon olympilaisiin..sitten sieltä saa kirjan tilattua, t-paidan, lippiksen yms. ainiin ja ne kirjamainokset hys hys niistä hiljaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti