tiistai 7. marraskuuta 2017

SUOMALAISTEN PYHÄ KOLMINAISUUS

raha, pituus ja kikkelioppi siinähän ne..ei ole enää nuorissa ikäryhmissä kun muutama prosentti alle 170cm pitkiä poikia ja tytöt kasvavat keskimäärin 166 pitkiksi..niin se alkaa jo olemaan ihan luonnollista vierastamista jos etenkin pituus on muotia..se vaikuttaa muuhunkin kun pelkkään pillun saantiin..työpaikat yms. voivat olla ja ovat miehen pituudesta kiinni, kaverit yms. eli haenkin eläkettä ihan pituuden perusteella..

ei ole pääomaa ei isänmaata yms. tulolähdettä, jolla suomalaisen naisen saisi kiinnostumaan..kyl se on yhä enemmän ja enemmän nykyään rahastakin kiinni..jopa hyvin raadollisia ja laskelmoivia asuntosijoittaja naisia riittää..ei siinä luottohäiriöisen kanssa sillon jaksa montaa sanaa vaihtaa..

ja sitten se kikkelioppi, joka on niin suomalaista ja juuri niin kun siltavuoren jammua itseään..ei suomalaiset ole miettineet et kyse on enemmän todellakin homojen ja pedofiilien jutusta..eivät..sukukalleuksilla kehuskelu on myös pohjois amerikassa muotia, mut ei keskieuroopassa eikä idässä..niin naisilla periytyy sama solutyyppi kun pojilla ja se tietää norsunvittuisuuden lisääntymistä siis..ja mitä tulee suomalaisten miesten olympia mitaleihin viime aikoina niin eipä ole niillä killuttimilla hurraamista testosteroni tuotannon kanssa..tai toisin kun suomalaiset uskovat et ne stressiin reagoimattomat ovat ne testos pitoisimmat..

siinähän se minä jatkan eläkkeen hakemista ja matkustamista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti