perjantai 10. marraskuuta 2017

JAVAA JA KEMIAA SIINÄ TEILLE NENÄPÄIVÄÄ!!!

joillakin on tänään humppa päivä..kaupungillakin on varmaan baareissa nenäkkäitä vaikka kuinka paljon ja melko helppoohan tuo perus nenä huumori on..naistakin vois kerrankin vetää nenästä oikein kunnolla ja panna sitä perseeseen vaikka vaan oltas postimerkkejä tultu kattomaan..

no eipä oo kuitenkaan mun juttu sillä mulla ei oo rahaa..se ei käy se ei kertakaikkiaan käy..enkä oikein luota ihmisiin sen vertaa et koko iltaa viettäisin enää ettei tuoppiin tiputettais paskaa, joko asiakkaat taikka henkilökunta..sen verran niitä on tullut et kiitos suomi ja hyvästi..

no mut on mul asunto vielä tääl ja innostuin vielä vähän vanhoja opintoja kertaamaan ja tosissaan minähän saan vielä yliopisto tutkinnonkin... joo se on aika mielenkiintoinen yhtälö java ja kemia..en tiedä vielä kumpi vie..vai viekö biotieteet..hamppu..energia tietenkin..vai tuleeko minusta helsingin kovamaineisin ja pelätyin terveystarkastaja..ei siis ihme jos tänäänkin puuro oli lievästi myrkytettyä..

mut millon te suomalais pirut luovutatte? kiinni ootte jääneet ja jos totaaliseen taistoon mennään teillä ei ole mitään mahdollisuuksia..annan teille säälistä anteeks kun ootte niin saatanan isovittuisia  ja onnettomia pervoja, jotka ette osaa es naida kunnolla..et ryypätkää taas pari sataa euroo kurkusta alas sillä rahalla tekee euroopassa paljon kivaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti