tiistai 28. marraskuuta 2017

SAULI ON HUPPA KUULI!!!


huh hah hei..sitä se valta teettää..ois pysyny vaan vallattomana..niin tais siis vallattomana, joka osaisi jo seitsemänkymppisenä ukkona hillitä himonsa ja kuppaisista reiistä kahlita kalunsa..tietolähteeni on ollut täysin varma suomen yhdistyneet puolueet: vasemmistoliitto, sdp, kokoomus, keskusta, vihreät, kristilliset, perussuomalaiset, sininen persereikä, perussuomalaiset...vain ruotsalaiset eivä osaa sanoa juuta eikä jaata...

niin onhan sitä joillakin naisilla..ja miehillä..se on joskus nuo varmaan esklussiivi palvelut melko petollisia..ja kun huhu tietoihin luottaa et mistä saa puhdasta lihaa niin markkinahumussa voikin käydä niin et toinen tietolähde maksaa toiselle tietolähteelle et se kertoo jotain ja kolmas sit taas jotain ja ... sit liukastu itse suomen presidenttikin.. sellasta se markkinahumu on, jonka vallassa tämä kikkelikansakunta vaeltaa..tai taapertaa..

no mutta suomi sata vuotta ja juoruillaan..ja jos on totetella luotettava markkina lähde kyseessä ni kylä siihe turus luotetaa ku sinappii..sehä o selevä et markkinoihi aina voi luottaa jos puolisonsa hakata meinaa et rahalla ne hiljaseks saadaa ja se se sehä selväää HAUSKAA KU SE VIELÄ SIT HIRTETÄÄ VAIK SE MITÄÄ ES TEHNY!!! niin me porvari pojat ja tytöt hakataan ja hirtetään puolisoita..ei hullumpaa kun on vaan rahaa.. HE EHE SUOMI SATA VUOTTA JA SAULI ON KUPPA HUULI!!! ja arvatkaa mitä mä kuulin heralan turosta..täysin varma kontulalalalallainen tietolähde..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti