lauantai 14. lokakuuta 2017

NAINEN VAILLA OMAA TUNTOA


Pyllistäjä mannerheimit...kuten james m. cainin kirjasta keinoja kaihtamatta kohti rahaa ja valtaa.. jotenkin tulee tuon kirjan Phyllis Mannerheim tädistä suomalaiset naiset mieleen tai osa heistä..nyt en voi mitenkään sanoa et porvari tädit porvari tädit.. heissä, koska on paljon luontaisesti lahjakkaita naisia joiden paikka on todellakin kykyjensä kanssa jossakin arvostetussa työssä yliopistossa, talouselämässä, lääkäreinä yms ja silti pystyvät säilyttämään luonnolliset naiselliset piirteensä..

Politiikassa olen tullut yhä epäluuloisemmaksi naisia kohtaan.. Tarja Halonen kuvottava feministi, joka keinoja kaihtamatta ajoi itsensä presidentiksi ja ottipa vielä toisenkin kauden kun suomalaiset ovat niin perkeleen idiootteja..Jenni Haukiosta näin videon hänen luontaisesta minästä ennen Saulia vaalityötä tekemässä..kuvottava..juuri kuin nainen vailla omaa tuntoa.. kaukana herkästä runoilija sielusta..koko rooli on pelkkää teatteria ja täyshuijausta..

Sauli on kertonut saavansa Jenniltä aina joskus hyviä neuvoja ja tämä lapsen teko ja sen ajoittaminen seuraavaan presidentin kauden alkuun on varmasti myös Jenni Haukion käsialaa. He ovat olleet kymmenisen vuotta saulin kanssa yhdessä ja nyt vasta on sytyttänyt et tehdään lapsi taikka haetaan hedelmällisyys hoitoa siihen eli et kymmenen vuotta olisi yritetty ja nyt sattumalta sitten onnistuttiin ja ajankohta sata vuotta suomen sisällissodasta...

naisten pahuudella ei joskus ole mitään rajaa...syyt ovat joka tapauksessa poliittiset ja poliittiset syyt lapsen tekoon on teko vailla omaa tuntoa...sinänsä presidentin linna ei pois sulje tuoretta perheen lisäystä vaan kun se on myös paikka mistä käsin maata johdetaan sodassa ja paine sen mukainen..eli toivon pariskunnan tulevan järkiinsä ja luopuvan seuraavasta presidentti kaudesta ja keskittyvän perhe-elämään..he ovat, koska tähän asti pärjänneet aivan kiitettävällä tavalla ja edustaneet suomea ihan mallikelpoisesti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti