lauantai 28. lokakuuta 2017

KUKA JYRÄÄ?

ja onko se varustelutasosta kiinni? näitä suomalaisten stereotyyppisiä ajatuksia, jotka ohjaa politiikkaa ja parisuhteita... tarja perkele jyrää penttiä eikä sillä ole edes pippeliä.. tai sitten käyttää semmosta hervotonta kymmenen inchin homo unelmaa ja jyrää sillä penttiä perseeseen..sauli jyrää semmosella välikapulallaan jenniä anaalisuoleen..oon kuullu linnan henkilökunnalta..

niin miksi ei tuula? koska tuula vaikka onkin ihan höpö höpö nainen niin hän kuuluu sdp n poliitttiseen eliittiin ja niihin varustelutasolta raskaimpiin poliittisiin lesbohuoriin, joille normi suomipoika voi olla helppo nöyryytyksen kohde tuulan jälkeen..ei mitään iloa tuulalle..

näitä raskaan sarjan henkisen väkivallan käyttäjiä on suomalaiset naiset täynnä..vois jopa väittää suomalaisen naisen tyypiksi..umpihullua edes pientä itkua vääntää jos saa mieheltään turpaansa, mutta tällaista on suomalaisten elämä yhä ja loputtomiin räntäsateessa ja pimeydessä..köyhyyttä ei sentään kaikkien enää tarvitse kokea..

tuli tässä paikassa missä kirjottelen taas tätä sota julistettua näitä varustelu ihmisiä vastaan..niin mielestäni heitä vastaan pitää taistella aina ja kaikkialla niin pitkään kun heitä vaan on ja aina heitä myös tulee lisää, koska miehen killuttimet sopeutuvat yhä laiskempiin ja lämpöisempiin olosuhteisiin..mutta ovatko he ns. kohtalonsa orjia ja homoja taikka pedofiilejä? eivät tietenkään..on paljon varmaan juuri tyypillisiä suomalaisia pippelimiehiä, jotka umpihulluina jyräävät pippelillään naisia..

eli miten? no kasvaa se pippelisoitunut penis ihan normaali mittaan kun hormooni taso vaan nousee normaaliksi ja verenkierto ja sydän pelaa...eli jänikset pakkasella voivat olla adrenaliinin takia jopa sentin isompia..ja keskimääräinen suomalainen seksi, joka kestää minuutistä viiteen minuuttiin on yleensä kuivapaneskelua jolloin se naisen värkki on helppo miehen kuin miehen jyrätä..

niin minä olen varsinaista jyräämistä harrastanut ainoastaan yhden kerran elämässä ja tuossa tapauksessa nainen jäkätti joka ikisen seksin jälkeen miten olisi sentti taikka kaksi tehnyt niin hyvää ja miten lontoossa sai kolmekymmentä senttistä lakupekkaa..niin yhden kerran huppelissa sitten oli sen verran hyvä seisokki et sanoin sille pikku katille et nyt annat akka pillua ja jyräsin sen vikistessä altapäin sitä kun eihän siitä sen ratsastamisesta tullu koskaan saatana yhtään mitään..se ei todellakaan osannu muuta kun levittää jalkansa ja pyllistää..

et vielä kerran onko ihme jos ei seksi suomalaisen tusinatiinan kanssa maistu? eikä tuulan eikä tarjan eikä ... kontulaanin, jonka naama on kuin pedofiilin persereikä... ajatuksia en edes kehtaa aavistaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti