sunnuntai 29. lokakuuta 2017

MIKSI HERÄÄN 2.43 ?

aika aikaista..eikä saa enää unta.. muita oireita: no laihtuminen puolen vuoden sisässä noin 15 kiloa.. mikä mikä kun en vieläkään vaikka yli kuukausi sitten kävin lääkärissä saa hoitoa? ha ilmeisesti unohtivat ja näin ratkaisivat idän psykiatrista kuormataakkaa lisäävän ongelman..

niin tämä on sote malli itä helsingissä ja sellainen tarja halosen ja sdp n malli eli esim. psykiatrista hoitoa tarvitsevat unohdotaan ja annetaan heidän hirttäytyä yksiöihinsä...olen asioinut myllypuron terveysasemalla ja sen psykiatriset palvelut ovat jatkuvasti ylikuormitetut ja nyt kun minun piti yli kuukausi sitten saada lähete itäkeskukseen niin se taisi vaan unohtua..

vai olisiko kyse myös poliittisesta vainoamisesta? kyllä pidän sauli niinistöä ja tarja halosta salaliitossa olevana presidentti parina... ovelaa evätään hoito hankalilta ja liikaa tietäviltä psykiatrisilta potilailta ja pidetään peukkuja, jotta vaikka saataisiin muutama hirttäytymään yksiöönsä..vähän laitetaan tarjan tytöt pistämään myrkkyä kiertoon..tai muutama saulin poika..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti