keskiviikko 11. lokakuuta 2017

MIELUMMIN HOMO PEKKA KUN SISÄLLISSOTA SAULI

niin jos mietin sitä onko presidentin homoseksuaalisuudella merkitystä..niin on ja se on negatiivinen ja pysyy, muttei kuitenkaan estä pekka haavistoa hoitamasta presidentin virkaa sisällissotaan muuten ajautuvassa Suomessa 2018....

minulla on erityyppistä tietoa ja vaikka sauli niinistö onkin hoitanut pätkyydestään huolimatta suomen presidentin virkaa ihan malli kelpoisesti eli todistanut suomalaisille ettei presidentin viran hoitaminen ole miehen pituudesta kiinni niin hän ei enää kelpaa minulle..

eikös se olisi IHANAA nähdä valtakunnan pikku prinssi tepastelevan linnassa..taikka prinsessa...niin se olisi ensimmäinen kertakin vielä kun presidentti nähtäisiin vaipan vaihto hommissa.. no aivan niin ihanaa se nyt ei kuitenkaan ole ettei presidentin viran työ siitä yhtään häiriintyisi vai meinataankos tässä nyt meidät suomalaiset kasvattaa takaisin malliin missä se on vaan naisten juttuja kun meillä miehillä on parempaakin tekemistä..

ei ole yhtään ihanaa ilmottaa perhelisäyksestä perheväkivalta päivänä..ei ehdoton kieltolauseke ja ehdoton perääntymiskielto..1010 ja laskettu aika 2018 tasan sata vuotta siitä kun sisällissota paukkui suomessa..ihan sattumaa..ei..ei..ei vaan saapui porvarillinen ja elitistinen perheenlisäys, joka myytäisiin suomalaisille prinssinä..ei..ei...ei..

facismi nostaa päätään euroopassa jälleen..espanja..suomi..eikä se sauli niin kansan mies ole vaan samanlainen vanhoillinen homoperse kun porvarit yleensäkkin ja mitä tulee hänen ja kenraalikunnan mietelmiin sata vuotta sisällissodasta niin kiitos ei mielummin pekka haavisto vaikka olisi minkälainen homo pekka kuin sisällissota sauli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti