tiistai 31. lokakuuta 2017

SUOMALAISET NAISET KAATUU 99.9 % RAHALLA

niin missäpä niitä huoria siis onkaan? niin täälläpäin ei oteta sitä kertamaksua tai se on käännetty satasen taikka parin lainaksi, jota ei kylläkään koskaan saa takaisin..niin ja sitten se maksutapa onkin sitten jatkuva kaikesta mitä tienaat ja perit on myös vähintään 50% naisen monesti jopa enemmän..niin vaikka suomalaiset naiset eivät huoria olisikaan heistä 99.9 % kaatuu rahalla..yksi 0.1% kaatuu neekerin kikkelillä..

maassa maan tavoilla eli jammulandiassa jammulandian tavat ja jonooon järjesty! niin kun näitä facisti maita kuten suomea ja saksaa vertaa itään niin ne alan naiset eli vosut niin jos pyytää rahaa seksipalveluista niin se on myös 100% kiinni siitä rahasta..idässä pitää olla vähän varovaisempi sillä se ei koskaan ole 100% rahasta kiinni vaan 50-90% ..

jos on oikein laihialainen voi tietysti matkustaa ja mennä tinkimään vitosen, mut tuskin kannattaa ihmetellä jos saa selkäänsä tai tulee putsatuksi lopuksi..eikä niiden hintataulukkoa voi lukea suoraan samaan tapaan kun saksalais vosun..siinä koska on aina todellakin vähän varaa myös muulla kun pelkällä rahalla jopa enemmän kun keskiverto suomalaisparisuhteessa..eikä todellakaan ninkun suoamalaas naaset huutaa et ne perkele on vaan sun lompakosta kiinostuneita..he eivät ole samanlaisia kun suomalaiset kanssasisaret..ei ne ainakaan minun lompakosta edes siellä voi olla liian kiinnostuneita mut kysyntä ero on suomessa ja idässä kuin yöllä ja päivällä..

niin mikä on se ero? se on varmaan kikkeli ero ja naisten hyvin erilainen suhtautuminen miesten kikkeleihin..siellä ne ei oo oikeen kovassa huudossa tai ne voi olla minkälaiset hyvänsä niillä ei ole mitään merkitystä kun taas se tekijä jos se ei oo suomessa rahasta kiinni se on sitten siitä kikkelistä kiinni..

kikkelikansakunnalla siis jammulandian tavat ja naiset..ainiin onhan mul kuva siitä oliverxxx.com , mut kun se ei oo suomalais naisille vielä tarpeeks iso..etenkään kun se pakkasella vähän kutistuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti