tiistai 31. lokakuuta 2017

ELÄMÄÄ HENKILÖKOHTAISESSA KONKURSSISSA

onko sellaista..ei aina..etenkään työssäkäynti ..se ei voi olla yksinkertaisesti taloudellisesti täysin kannattavaa ja voi jopa mennä miinuksen puolelle eli vähintään joudut matkakustannukset maksamaan eli kuukauslipun verran ja se ei vaan toimi vaikka olisi mitä työtä tarjolla vaan johtaa väistämättä depressioon ..

niin se on nyt jossain keskivaikean puolella ja välillä vähän vaikeamman puolella se depressio, joka on suurin elämääni rajoittava tekijä tällä hetkellä..ei näitä suomalaisi piia pasasiakaan jaksa piirittää kauaa jos masentaa..usko menee äkkiä ja yleensä naiset vähän testaa sitä..niin kun se elämä on suomessa 90% rahasta kiinni ei ole ihme taas jos sitten masentaa...

niin olen ollut aikuisiästä lähes 90% ajasta henkilökohtaisessa konkurssissa joten tilanteen kroonistuminen ja pitkäaikaiset psyykkiset vaikutukset ovat päivänselviä...postraumaattinen stressiä..sitäkin eli ei sitten lopulta saa edes kelassa toimeentulotuki hakemuslomaketta täytettyä yksin vaan tarvitsee siihen asiakaspalvelun apua, jota taas ei viimeksään meinannut edes saada..

et se on otettava päivä kerrallaan ja keksittävä jotain muuta kun perinteiset työurat ja yrittäjyydet ja niiden mukana tuleva rahan kahminta, jollaiselta näin ulkopuolisena näyttää kaikki olevan tavallista duunaria myöten suomi täynnä..matkustelen paljon tonne lähialueille missä on edullisempi hintataso ja kauniita muustakin kun rahasta kiinnostuneita naisia ja paljon paljon muuta..

niin jos vielä ole t todellakin synnynäisestä tarkkaavaisuushäiriöstä vähääkään kärsivä j a et saa siihen kuuluvaa lääkitystä niin mitä muta voit sanoa kun et KATSELET JUURI KIVÄÄRIN PIIPPUUN JOS AJETTILIT ET SUL ON VAAN TOMMONEN ASENNE!!! ja  maksa saatana siitä et pääset vittu pokkuroimaan joitakin saatanan yltäkylläisyydessä kylpeviä porvareita ja ota sitten taas kenkää kun unohdat jonkun lounaan.. niin kun se ei vaan toimi niin se ei toimi mut jos siihen vielä joku yritetään pakottamalla pakottaa niin se on sota..omien ihmisoikeuksien puolesta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti