torstai 12. lokakuuta 2017

PYSTYYKÖ LÄSKI AHTISAARI ESTÄMÄÄN PERHEVÄKIVALLAN?


tässä kuva perheväkivallasta suomessa keväällä 1918...sisarukset keskenään.. valkoiset teloittivat yhteensä 7370 punaista.. punaiset 1424 valkoista.. kaatuneita punaisia 5199..valkoisia 3414.. VANKILEIREILLÄ KUOLI 11 652 punaista !!! valkoisia 4.. kadonneita punaisia 1767..valkoisia 46.. ja mitä ovat 926 muuta teloitusta...

niin kyllä nämä teloitukset, jotka ovat olleet kaikki laittomia ovat kohdistuneet niin paljon enemmän punaisiin ja valkoisten harjoittamaa et millon tässä maassa valkoinen osapuoli pystyy edes pyytämään anteeksi..saatana tutkimattomista sotarikoksista, joita ei enää haluta kaivella..

tuli presidentiksi kuka persereikä hyvänsä minä Olli Seppo Tiihonen, joka olen syntynyt suurena voiton päivänä saksalaisesta facismista haluan, että suomen seuraava presidentti pyytää kädet kyynärpäitä myöten anteeksi valkoisen terrorin uhrien jälkeläisiltä ja koko suomen kansalta poliittisesta toiminnasta aiheutunutta perheväkivaltaa..

niin ja jos jotain on nyt sata vuotta sitten tapahtuneesta nyt tapahtumassa niin onneksi meillä on venäjä naapurissa ja siellä jalkapallon mm kilpailut..vaikka valkoinen osapuoli yrittäisi provosoida sisällisotaa vaikka perheväkivallan kautta niin ei lähdetä.. ei jaksa.. mutta pystyykö rauhan nobelin palkinnonkin saanut martti ahtisaari estämään väkivallan suomessa..perhe väkivallan missä porvari huorat provosoivat armeijaa ja poliiseja auttamaan heitä liiketoimissaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti