keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

LOTTOVOITTO KAMERUNIIN!!!

Joo sinne se meni talviunta nukkuessa eli depressiossa.. ja minä kun en mitään depressiota sairasta näiden kontulaanien mukaan..condomeriet.com..olisin helposti saanut tuosta ainakin 5000€ jos hupiklubi.comistä pyydetään 2500€.. se ei olisi ollut keneltäkään pois ja minä jolla joskus jos on rahaa en kenellekkään olisi tarjonnut..no se meni kun tuli taas vaan katseltua näitä suomalaisia naisia..on ne niin kauniita vaikka lakupatukka suussa..

Mutta mari möröön en enää taivu, jota tää yhteisö yrittää pelata..siihen idiootti läskiin meni viissataa euroo et sai minuutissa puskea se välttämätön tulemaan ja sitten koko yön oksentaa..siinä meni varmaan panohalutkin suomalaisiin naisiin kymmeneks vuodeks..sitä nussii mustalaiset ja kaikki alimman sosiaalisen statuksen omaavat ja jos sitä mulle pelataan niin sillon omaan sen kaikista alhaisimman sosiaalisen statuksen suomessa..miksi? en ole kännissä kenenkään päälle ajanut vaan ainoastaan joskus pornoa katsellut..mut se taitaakin olla se suurin synti suomessa..pitää katsoa vaan näitä suomi tyttöjä lakupatukka suussa ja jakaa lottovoittoja kamerunilaisille..

Mul oli joku toinenkin juttu mut toi muisti kun pätkii taas..tai no jatketaan samaa tätä suomalaista yhteispeliä..sitä oli amerikassa tarjolla kun winnipeg ja minnesota ottivat yhteen...niin multa puuttuu se ruiskukka rinnasta ja luottotiedot eikä nää kontulaanit katsele hyvällä jos vaihdan vatsaoireiden takia sen kuran vodka kolaan..putsaaminen ja pahoinpitely on yleensä tuollaisesta pröystäilystä seurauksena..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti