tiistai 14. maaliskuuta 2017

LUTKUTTAKAA SITÄ!!!

Lutkuttakaa lakupekkaa, ählämiä, brittiä, jenkkiä, loputon lista turisteista...no mutta lutkuttaa ne porvareita jos rahaa on ja luottotiedot kunnossa ja sitten suomalaisia naisia ei saa huoritella vaan kaikki muut naiset ovat huoria..

No mul on munat niin paketissa ja pysyy niiin kauan kun tätä ikitalvea kestää sokeritaudin ja depression kera. Siinä olis naisella yrittämistä ja itseasiassa yksi romanialainen kyllä yritti lutkuttaa sitä erektioon, mutta turhaan..

Suomalainen nainen on ulkomaalaisen silmin täysin päinvastainen kuin suomalaisen miehen, koska he antautuvat pelkästään ulkomaalaisuudelle kymmenen kertaa helpommin kuin suomalaisuudelle. Ulkomaalaisen kanssa oleminen on heille sama kuin he pääsisivät karvahatusta eroon. Näin ei tietenkään ole. Pillun jakaminen rullaturpa neekereille ja ählämeille ja huoraaminen amerikkalaisturistien kanssa ei tee suomalaisesta naisesta kuin raadollisen huoran, joka on unohtanut kotimaansa miehet täysin.

Matkustan paljon juuri sen takia ettei suomalaisten naisten perässä ole mitään järkeä juosta. Niiden kevät hyörintä on surkuhupaisaa sekameteliä, missä nyt kun haisen pahalle ja hormoonit ja mieli on alhaalla saan enemmän kysyntää kun kunnossa ollessani vaikkei siitä ole minulle mitään hyötyä. Minulla ei ole edes rahaa seurustelemaan, ei mieskuntoa rakastelemaan, ei mitään tarjottavaa..ei vaikka kävin juuri kokki koulun heidän takia ruokaa sillä en enää osaa en muista eikä kiinnosta. Eli kaikki energia heidän perään ainoastaan laskisi lisää vähissä olevia mieshormooneita. Ja todellakin todellisessa elämässä koettuna laskee kun istuu kaljalla itseään vähintään viisi vuotta vanhempien naisten seurassa.

Eli rahat ja hormoonit pois. Se on lypsämistä, jonka jälkeen on turvallista lakupekkaa lutkuttaa. Ei ole uhkaa ulkomaalaisista naisista. Suomalaiset naiset ovat aikaansaaneet tilanteen missä tuikitavallisilla sutturoilla on ylikysyntää ja varaa valita sporttisen porvarihemmon taikka boheemin vasemmistolais miehen väliltä ja tietysti amerikkalaisturistit, rullaturvat ja ählämit päälle.

Kaikki tämä johtaa kuitenkin suomalaisten miesten depressioon, jonka laskun maksaa sitten työhullu suomalaisnainen. Eläkkeet, itsemurhat, väkivalta ja todellakin taloudellinen depressio siinä lasku väkivallasta suomalaisia miehiä kohtaan. Ainiin se on suomalainen mies, joka hakkaa heitä eli myös kunnia ja maine heille ja kunniattomat hautajaiset suomalaiselle miehelle, joka edes uskaltaa tehdä pari kylpylä matkaa unkariin vuodessa taikka jonnekin missä suomalaisen kaltaiselta tusina sutturalta löytyy luontaista kysyntää jopa minun kaltaiseen pätkään (tai oikeasti jostain syystä myös huomattavasti fiksumilta, ikää tippuu kymmenen vuotta ja pituutta tulee metri lisää) sillä ei suomalainen nainen myönnä olevansa homo eikä huora.

Enkä haise siellä pahalle. Käyn jopa suihkussa ja kampaan tukkani.  Ja rahaakin on ihan mukavasti. Tietysti jos suomalaisakkojen ja mustalaisukkojen ja juutalaisten mafia iskee ja pääsee putsaamaan voin välillä haista mut hormoonit on jostain syystä ihan ok ja tunnen oloni turvalliseksi ilman jatkuvaa väkivallan uhkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti