keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

SOKERIT YHÄ KYMPISSÄ 2

Saattoi olla vain pientä psykologista ensihurmaa tuo metformiinin ensivaikutus... nyt se ei oikein meinaa toimia eli paasto arvot yhä kympissä... siinä menee kuulemma aikaa kun se alkaa vaikuttamaan elimistössä kunnolla.. joo ja mun pitää kuukausi odotella gramman päivä annoksella..

En ole erityisen lihava eli ainoastaan lievästi ylipainoinen painoindeksin mukaan..liikun ja jopa urheilen sillon tällöin... ja vaikka sillon tällöin tupakoin ja käytän alkoholia en kuitenkaan mitenkään erityisen paljon.. vaikka sdp asema onkin minut leimannut täys alkoholistiksi jota ei tarvitse edes kunnolla hoitaa..

Mieskuntoon sokereilla on kiistaton vaikutus eli yli kympin menevät lukemat laskevat merkittävästi ja yli seiskan lievästi eli noin 5-10 % jos normaalitalvi testo on n. 20 yli kympin menevä sokeri laskee sitä 2-4 eli 10-20% ja lievästi koholla oleva sokeri paripykälää eli 1-2. Ei siis ihme, että miespotilailla olisi kiire hoitonsa kanssa sillä pysyvä mieskunnon laskeminen vaikuttaa oleellisesti myös työkykyyn.

Minusta piti tulla vuoden juhlakalu, joka olisi suomityttöjen vetämänä(mielikuva pillulla, kyllä ne sitten kun olet ollut kiltisti ja sosiaalisessa mediassa hiljaa antaa...) mennyt purkamaan patatiskiä ja paahtamaan hikihatussa töitä töitä töitä tehdään(vuoro kerrallaan..tarvittaessa töihin soittaen)...no kertokaa nyt älypäät miten? Bipo senkun pahenee, sokeritauti senkun pahenee, depressio syvenee, päihdeongelma sama lievä, adhd sama lievä..ikää tulee lisää ja hampaat vois uusiks laittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti