maanantai 13. maaliskuuta 2017

SAAKO KATSOA?

Taas tämäkin ihan uskomaton kysymys varmasti jokapuolella esillä. Mimmeilla stretchit missä perse ja pilluvako näkyy suoraan ja sitten kun joku väärä henkilö erehtyy vilkaisemaan niiin VARTIJAT PAIKALLE!!! SOITTAKAA POLIISIT!!! tuo setä ahdistelee..

Niin ja aivan samaa tissien suhteen. Ainoa minne saisi katsoa silmiin, mutta kun ihmistä ei ole tehty sellaiseksi DDRn taikka SDPn taikka superlahtisten kultaista käyttäytymis sääntökirjaa orjallisesti noudattamaa. Kukaan ei edes pysty siihen eli pienet tytöt saa aina pientä huomiota heteromiehiltä, koska näin on aivoihin jo rekisteröitynyt pienenä poikana.

Suomalaiset elää tässä asiassa metsäläiskansan roolissaan varmaan vielä tuhat vuotta ennenkuin täällä tajutaan et me eletään eleiden ja ilmeiden ja katseiden maailmassa kymmenen tuhatta vuotta jäljessä. Ainoat kaverit ovat muhamettilaisia, joilla naiset pakotetaan käyttämään gurkhaa ja pidättäytymään niilläkin ilmeistä. Miehet sitten ovat  niitä, jotka paskaisesti irvistävät suomineidoille MINÄ RÄKÄSTÄN SINUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti