tiistai 21. maaliskuuta 2017

APPUAAH MUA AHDISTELLAAN!!!

Taas yks narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivä tusina blondi, joka oli vetänyt pyllyn paljastavat housut jalkaansa ja kun metro tulee ja olen takana ja vilkaisen sitä ja mikä vielä metro tulee juuri siten et vasen ja oikea ovi on suurinpiirteen samalla etäisyydellä ja kun valitsen vielä saman kun se blondi sillä piippaa päässä tuo mies ahdistelee mua!

Menin taakse istumaan niin kauas kun pystyin tosta bimposta ja se taas vilkuillen toiseen päähän metrovaunua. Huvittuneena lähdin metrosta samaan suuntaankin vielä sen kiihdyttäessä vauhtia. Voin taas vaan odotella paskalaitoksen juoruja missä KÄÄK joku partasetä ahdistelee nuoria naisia metrossa.

Stereotyyppiset malliajatukset siis aikaansaavat harhahuuloja ja täysin perättömiä juoruja vaikkette mitään tekisikään. Mustalainen, joka on kaupassa ja vaihtaa tuotteen saa aikaan ihmisten ajatuksissa varastamisen vaikkei todellisuudessa tekisi mitään muuta kun vaihtaa tuotteen. Aina ei paskalaitos mitään todellista tulta tarvitse savuun mitä se itse tuottaa. Ja hyvin usein enemmän näin päin.

No oli sillä ihan naitava nassu ja perse. Mut mun pornotehtaalle liian tusinatiina. Ja mitä se tapasikaan lopulta no no sen lakupekan.. ei tällä kertaa täysapina ähäläläm hällämkeikkum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti