torstai 2. maaliskuuta 2017

SAANKO LUVAN KÄYDÄ KUNTOSALILLA?

Niin todellakin sekin on ninku joitteki mielestä vähä niiku vääri jos ei käy työssä ni käy kuntosalilla..hä eiks toi iha päivä selvyys?...ei sillo paljoo kannata väräyttää evästääkään kuntoilun puolelle jos sairaslomalla ollaan.. ja sitä samaa idioottien sdp jupinaa..kävin yksityisellä puolella labrassa ottaa verikokeet kun...ainakaan kaikki ei ole kunnossa, mutta lääkkeitä vaan pitäs napsia ja odotella kevättä kohti ihmeitä tapahtuvan..muttei kuitenkaan niitä, mistä mulle olis hyötyä..concentraa..ehei..ei sinne päinkään kun siinähän on se psykoosi riski(minun tapauksessa lähes olematon ja pystyn kyllä aikuisena tuntemaan oloani eli en ole kuusi vuotias minkä ikäisille tätä kyllä syötetään) , mutta kyllä cipralexiä missä on 1000 kertainen todennäköisyys psykoosiin minun bipolla..

Niin tiedän jo etukäteen melko varmasti kortisoli arvon suunnan..sen verran on munat taas pakkasen puolella et tartteis tehrä jotain eli mennä vaikka kuntosalille taikka lenkille taikka uimaan taikka naimaan (nin kun olis rahaa) HUI!!! mitäs minä ajattelen ja kuinkas se muka voi olla minun kaltaisen kanssa edes mahdollista toteaisivat tytöt mikkelissä, jotka arvaatte varmaan tykkää mistä? Niin mutta todellakin se on NIIN joidenkin mielestä väärin, että kehtaa sairaslomalla hoitaa terveyttään..


Juu mut kun ihan kaikilla barometreillä ollaan huippuja  vaikkei nyt ihan kamerunilaisiin miehiin nähden samoilla senttimetreillä niin miksi suomalaiset voi niin saatanan huonosti? Naiset valittaa munan puutetta, mut kun ei niille mikään muu kun lakupekka taikka ählämi kelpaa ja sitten kun ei nekään osaa niitä tyydyttää eikä siitä kamerunilaisesta monsterista orgasmia tullutkaan niin se on selvä juttu fatwa tiihosen ollille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti