perjantai 24. maaliskuuta 2017

BIPO ja kevät 2

En ole täysin varma, mutta luulen että biponi vaikuttaa myös hormoonitoimintoihini luin et rakastuneella miehellä testot laskevat eli mielialoillakin on vaikutusta ja se paljonko vuorokaudessa nukkuu prolaktiinin määrään ja se taas testoon..no nyt aurinko paistaa taas ja vuorokausirytmi alkaa palautumaan normaaliksi..

Mitään ihmettä en ole kokenut eli munat ovat yhä pakkasen puolella vaikka olen jo saanut sokeritauti lääkkeenkin..no ei se yksi metformiini varmaan edes riitä..pari niitä pitää ottaa vuorokaudessa..kortisolit tuntuvat paukkuvat, mut sen ansiosta jaksaa nousta ylös ja kirjotella tätä sitä sun paskaa tänne..

En ole vielä pistoolia ostanut, mut sitä mitä kevät ja kesä tuo tullessaan aika näyttää pitääkö joku saatanan byrokraatti tanttaralla ampua niskalauksella..taikka joku saatanan kontulaani..en ole väkivaltainen en kannata väkivaltaa olen jonkin sortin einsteinilainen pacifisti joten itseään saavat syyttää jos minut saavat pistoolin kanssa riehumaan..

Bipo tietysti ja kohoavat testot nostavat riskiä vai nostavatko kohoavat testot väkivaltaisuutta? Mielestäni välttämättä näin ei käy vaan monesti juuri alentuneet testot tekee sitä ja kohonneet johtavat pillumetälle..mutta sdp on sdp ja yrittää juottaa yhä koiralleen tarkoitettua kastraatio lääkettään..

Ainiin vaalit ovat tulossa ja viime vaaleissa äänestin kommunistien yrjö hakasta...nyt olen päättänyt äänestää joko vasemmistoliiton jotain nuorta nättiä naisehdokasta taikka yrjö hakasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti