tiistai 14. maaliskuuta 2017

SUOMALAISEN SÄÄLIPILLUN HINTA 500 EUROA!

Todellakin olen sitä saanut, mutta nyt siitäkin on jo yli viisi vuotta aikaa enkä sen jälkeen hipaissutkaan suomalaiseen naiseen. En ole pystynyt, en kyennyt..kesällä kyllä hormooneita olisi ollut ylikin, mut kyse on psyykkisistä jutuista enemmän..

Niin eihän siitä suoraan makseta vaan se nainen tai läskilepakko idiotti mikä lie pyysi sadanviiden kympin lainan ja sitten loput meni hotelliin yms. niin ja suomalaiset naiset eivät muka huoraa..sehän oli hyväntekeväisyyttä mikä tehtiin itse paholaiselle olli tiihoselle, joka voi jopa seurustella venäläisten naisten kanssa..

No nyt ei tarvitse edes miettiä suomalaisia naisia. Olen parissa parisuhteessa lähes kuolleeksi hakattu ja tämän kaltainen viimeinen muistikuva suomalaisesta läskiapinasta vähän saumaa antaen. Phyi.. saavat antaa neekereille, rullaturville, idiooteille ählämeille..ei kiinnosta..

Se säälipillu kuitenkin kannatti kokea sillä nyt olen pääsemässä lopullisesti suomalaisista naisista eroon. Parisuhteessa koira voittaa miljoona kertaisesti ja maailma täynnä huokeampi hintaisia ja paremman näköisiä ja fiksumpia huoria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti