torstai 30. maaliskuuta 2017

YÖ SOKERI 10.7 !!!

Niin..yöllä sokeri 10.7 ja tänään iltapäivästä koko päivän paaston jälkeen 6.0 ... aika ihmeellistä.. ei siis intialainen ihmeruoka ainakaan heti vaikuttanut taikka sitten kastikkeen lisukkeena syöty makarooni teki tepposet..no vaihto perunaporkkanaan ja riisiin takaisin..

Myös kortisolit saattavat olla jo varhain yöllä koholla mikä taas viittaa depressioon eli yöllä heräilen joskus hyvinkin aikaisin ja ne taas nostaa aamuyöllä sokereita ja laskee testoo..kokonaisuutena testosteronia ei tietenkään mikään yksi tekijä laske pelkästään vaan huomioon pitää ottaa koko paketti talvi, ylipaino, sokeri, depressio, stressi ja mikäpäs muu kuin alkoholi. Niiden vaikutuksesta vaikka söisi mitä tohtori tolosen seleeni valmistetta ja urheilisikin sillön tällöin mieshormooni taso laskee siten et kesästä tulee talvi ja talvesta vanhuutta..

Helmikuinen 15-20 lukemat ei siis urheilijaa miellytä..ei...osana saattoi olla runkkausmaratooni mikä nosti shbg tä ja laski vapaata mies hormoonia..totta ei pidä runkata liikaa..elimistö laittaa siihen stopin laskemalla mieshormooneita jos ei muuten lopu...no mä taas luulin toisinpäin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti