lauantai 18. maaliskuuta 2017

PALLI BLUES 2

Kohonnut sokeri laskee siis mieshormooneita seuraavasti lievästi koholla oleva n. 10% ja yli kympin 25%. Joten ei ihme et metformiinin ensivaikutus tuntui hyvältä heti tunnin vaikutuksen jälkeen. Jos pitkäaikainen paastosokerini on ollut yli kympin ja mieshormoonit 15-20 ne nousivat siis 20-25 joten ei ihme et pillukuvasto maistui taas.

Kohonnut testosteroni kyllä suurentaa takaisin surkastuneilta tuntuneita palleja hetkeksi, muttei koko päiväksi sillä noradrenaliini pistää cremasterit toimimaan ja kortisolit tekee omaa työtään. Ja näinhän se on vaikka kesäkin tulee ja alkaisin takaisin harrastamaan kuntourheilua ei ne koko päivää varsinkaan suomalaisten naisten mieleisessä löysässä kassissa roiku ja mitattuna vaikka pituus niissä pysyykin ne menettävät nestettä huomattavasti ajoittain mikä ei ole millään tavalla tahdon alaista.

Eli melko tiukassa paketissa ne tulevat siis pysymään ja sen kanssa vaan opittava elämään. Suomalaisia naisia ne eivät oikein miellytä vaikka ne ovat isommassa tilavuudessa kyllä ihan muotovaliot. Mutta kun ne eivät roiku heidän ja sdp n mieleisellä tavalla.

Mutta siinäpä se onkin et ne kyllä voivat roikkua  ja monesti roikkuvatkitn kun mieshormoonini ovat alhaisimmillaan eli n. 15, mutta maistuuko pillukuvastot? no eivät eli 15 on jonkunlainen raja-arvo seksuaalisille toiminnoille aikuisella miehellä..kun hormoonit laskevat sitä kohti myös kiinnostus pillukuvastoon vähenee..ja aivan päin vastoin äkillinen hyppy pariin kymppiin tuntui tietenkin hyvältä..aivan kuin olisi tullut kesä ja kärpäset samantien..pallit eivät silti roikkuneet vaikka vähän pulleammilta ne kyllä tuntuivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti