maanantai 13. maaliskuuta 2017

KEVÄT JA TURHAN PYÖRITTÄJÄT

Kevät auringon myötä ihmiset jopa suomessa alkavat liikkumaan enemmän ja aineenvaihdunta muuttuu pois talviunilta. Naiset alkavat pyörittämään itseään luonnollisesti, mutta markkinatalous on tuonut mukanaan myös ns. turhan pyörittäjät eli naiset, jotka haluavat yhä enemmän flirttejä ja katseita miehiltä keinoja kaihtamatta. Tämä johtaa väistämättä niiden miesten kohdalla joilla ei ole säännöllistä seksielämää myös depressioon ja jopa päinvastaiseen kuin pitäisi eli mieshormoonitasojen laskuun.

Erityisesti miehet, jotka ovat muutenkin kriittisessä iässä eli keski-ikäisiä, missä kaikki mahdolliset aineenvaihduntaan yms vaikuttavat sairaudet alkavat lisääntymään kokevat naiset turhina. Ne naiset jotka saavat huomion kiinnitettyä ovat liian nuoria ja ne taas joita joutuu illalla kaljan kera katselemaan saavat ainoastaan aikaan mieshormonitasojen romahtamisen.

Mikä avuksi? Muutto maaseudulle, missä terveet lehmät pitävät miehen silmänruokaa yllä? Porno. Runkkaaminen. Matkailu. Siinä yksinkertaiset lääkkeet keski-ikäiselle miehelle, joka haluaa hirttosilmukasta eroon ja pitää mieshormonitasoistaan huolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti