keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

PIENIMUNAISUUS VS ISOMUNAISUUS

Sdp lle isomunaisuus on uskonto isä meidän hkn sininen, joka olet taivaassa..sitä palvotaan ja sen nimissä luetaan puolueliturgiat, vaaliohjelmat yms... iso on aina parempi puolueen liturgioista huolimatta..mutta onko isomunaisuus sittenkin vain homojen ja erityisesti suomalaisten naisten ja sdp n ja pervoporvareiden juttu?

Isomunainen ei tarvitse kuin pientä virtaa munaansa niin sitä voi jo käyttää yhdynnässä kun taas pienimunaisen tarvitsee täyden erektion onnistuneeseen yhdyntään, mutta onko kyseessä etu vai haitta? Ehkä nuorempana kadehdin tuota ominaisuutta, mutta nyt tuntuisi suorastaan järjettömältä paneskella naista hormoonit alhaalla ja jollakin pienellä viisarin värähdyksellä..sehän on täysin homojen  ja pedofiilien hommaa..eli ehdottomasti kyvyttömyys tilanteessa missä ei kiihotusta ja hormooneita ole luonnollisesti ja riittävästi on hyvä asia.

Isomunainen palennuttaa pakkasessa kalunsa ja kiveksensä huomattavasti todennäköisemmin kuin pienimunainen. Tämä on evoluutiossa ollut kivikautisen uralilaisen metsästäjä-keräilijän kohtalo. Pieni munaiset ovat lisääntyneet paremmin isomunaisten palennuttaessa munansa. Myös geneettinen sopeutuminen on tapahtunut samaan tapaan kun neekereillä auringonvaloon.

Työelämässä on paljon tilanteita missä miehet ja naiset työskentelevät samalla työpaikoilla ja miesten killuttimet saattavat olla "tiellä" taikka jollakin tapaa "näkyvillä" tiukat housut yms. Naiset myös tunnustavat joidenkin miesten olevan työssäänkin munaansa täynnä olevia oli se heillä sitten pieni taikka iso, joka taas aiheuttaa sosiaalisia ongelmia työyhteisöissä. Ehdottomasti siis sosiaalisesti työelämässä missä naisia ja miehiä on samalla työpaikalla näyttäisi pienimunaisuudesta olevan ainoastaan hyötyä ja isomunaisuudesta haittaa.

Keskittymisessä huomaan itse ettei isomunaisuudesta ainakaan hyötyä olisi päinvastoin lerssi, joka lepäisi jommalla kummalla puolella tekisi riittävää hallaa tarkkaavaisuushäiriöisen keskittymiselle. Eri asia on uskon lisääntyminen eli hyvin usein nuoria pienimunaisia miehiä vaivaa uskon puute, koska suomalaisessa porvarihomo kultuurissa pitää melkein joka asiassa olla munaa ja joka asiaa hoidetaan munalla, töihinkin mennään munalla.

Erektiossa isomunaiset ovat tutkimusten mukaan vain keskimäärin senttimetrin pienimunaisia isompia ja yksi sentti ei seksielämän onnistumista ratkaise millään tapaa ja isokyrpäisimmät ja pienimunaiset ovat huomattavasti pienikyrpäisiä isomunaisia isompia. Erektiokertoimet ovat huomattavasti korkeampia pienimunaisilla. Tyypillinen pienimunainen on lepotilassa 5-10 cm ja erektio kerroin on >2 tai ainakin lähellä kahta eli suurimmat pienimunaiset miehet ovat erektiossa reippaasti yli kaksikymmentä senttisiä ja pienimmillään reilun kymmenen sentin mikä on sama kuin isomunaisten pienikyrpäisten lukema.

Niin ja sängyssä naisen kanssa ratkaisee paljon moni muukin asia kun miehen penis. Juuri miehen peniskeskeisyys voi pilata koko jutun. Mies käyttää naistaan vain oman puolijäykän lerssinsä tyydyttämiseen eli nainen on pelkkä objekti. Tämä on enemmän miehen psyykkeestä kiinni kuin jalkojen välistä, mutta jälleen kerran pienimunaisen on helpompi unohtaa oma peniksensä. Ainoat tilanteet missä isomunaisuudesta voi olla selkeästi enemmän hyötyä ovat miesten välisiä tilanteita esim. saunassa, suihkussa, homoilloissa yms. mutta saunassakin kekkonen oli mestari munankoosta riippumatta. Ja mies miestä vastaan alaston tappelussa isomunaisuudesta olisi muuten erittäin kuolettava haitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti