tiistai 28. helmikuuta 2017

PERSETTÄ KAKILLE!!!

Totta jos puolet suomalaisista miehistä joutuu runkkaamaan se tietää väistämättä myös taloudellista depressiota.. ja jopa helsingissä melkein puolet joutuu.. luulisi helsingin kokoisesta kaupungistä löytyvän naisia jokaiselle miehelle vaan ei..näille kun vaan lakupekka taikka ählämi kelpaa..niillä kun on semmoiset kikkelit mitkä ei edes talvipakkasella kutistu ja suomalaiset naiset uskoo heti etteivät ne myöskään surkastu ja mieshormooneja täytyyy olla niin että huh huh..

Onko kikkelin koolla ja mieshormooneilla merkitystä tai ovatko ne niinkuin jollain tapaa verrannollisia..kyllä niillä jonkinlainen yhteys on, mutta siinä se olikin.. kikkelistä ei voi päätellä miehen hormooneita oikeastaan millään tapaa..stressi hormoonit, koska vaikuttavat niihin myös ja kikkeleissä on eroja eli afrikkalaisella miehellä on sama kikkeli kesät talvet ja yöllä ja päivällä..suomalaisella taas ei..aamulla sen huomaa vaikka testot ovat suurimmillaan ovat myös kortisolit ja kikkeli kuin napakarhulla..eli kortisoli voittaa teston ja ilmapalloissakin on eroja..toisista tulee aika pieniä vaikka luulisi toisin ja toisinpäin..

Parran kasvu on myös yksi mitä luullaan suoraan verrannolliseksi mieshormooneihin..näin ei taaskaan ole, koska me perimme karvoitukseemma vaikuttavat geenit ja esim. veljeni kertoi kun se nussi yhtä juutalais akkaa takaapäin et olihan se hyvä mut kun sillä oli niin saatanan karvanen perse..eli vaikka hän oli nainen naisemmillisimmaan niin karvainen perse...sama on suomalaisen miehen parran kasvussa..kaikilla se ei kasva kunnolla ollenkaan vaikka olisi huippu urheilijan testot..no mut suurimmalla osalla se kuitenkin jossain määrin indikoi mieshormooneita..eli se alkoi esim minulla kasvamaan jo 13 vuotiaana jollon minua aidosti jo luultiin parikymppiseksi ja hormoonitkin taisi olla jo kuin parikymppisellä..ainakin runkattua tuli mällipitoista spermaa pyttyyn semmonen 5 joskus jopa 10 kertaa viikossa..

Niin se on totta kuin suomalaisen naisen löysä värkki ettei sitten mieskään pysy ilman säännöllistä seksiä tässä maailmassa missä paljasta pintaa ja turhaa pyörittäviä akkoja on joka puolella..ajatelkaa vaikka jori dopermannia samassa tilanteessa..se sairastuisi melko todennäköisesti cushingin tautiin ja se oli sen dopermannin loppu..ilman pisaran pisaraa viinaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti