torstai 3. elokuuta 2017

SUOMALAISET AJAA P E O G E O T I L L A

Voihan peuhanan peogeot ja mate in finland... stadissa on hienoa kun täällä on ählämeitä ja neekereitä ja homoja..se on sitä uutta rikkautta suomalaiseen kulttuuriin..ainiin ja kun syntyy se ählämi ja varpaisjärveläisen paljasjalkainen stadilainen niiin jeeeesus tuleee!!!

Jeesus todellakin vie titta korhosenkin mukanaan ja open lehmätkin ikuiseen paratiisiinsa..miten vuosi on 2017 ja ihminen suunnittelee matkaa marssiin ja suomalaiset tälläisella homous on hienoa terroristi ähälämit hienoja ja tervetuloa minun porvari peogeot kyytiin ja mate in finland..kuka vittu suomalaisia tuotteita tilaa on täys idiootti apina..no niitä on maailma täynnä joille myydä mitä tahansa paskaa..

Linussijja insinöörejä pilkkuja nussimassa..mut jos it alakin on pelkkää pilkun nussintaa ei mistään voi tulla mitään ja bill gatesin pitää säälistä laittaa muutama miljardi niinkuin nokiaan..kakista ei ole vasara käteen eikä soppakauha tai nykyaikan niissä töissä pitää olla motivaatio ja henkinen taso juuri kohdallaan..mutta ollaan vaan onnellisia meillä on someli lääkäreitä joiden oikeasti pitäisi hoitaa ainoastaan kameleita ja ajellaan P E O G E O T I L L A .. kyllä siihen joku himasen huora perseensä vaikka väkisinkin työntää ku tiällä on nii ky ly mä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti