maanantai 21. elokuuta 2017

HUOMENNA ALKAA PIKKUTYTTÖ JAHTI

Huomenna suomen vaarallisimmaksi leimattu pedofiili tiihosen olli taas lähtee eurooppaan jahtaamaan niitä pikkutyttöjä niinkun monta kertaa aikaisemminkin... se voi olla totta että suomalaisista miehistä monet harrastavat seksiturismia ja niistä monet ovat etenkin tallinnassa ja riiassa ja pattayalla esim. keskittyneet ala ikäisiin...

Niin en ole suomen rajojen ulkopuolella täysi ikäisenä maksanut seksistä vaan pietarissa tuli joskus seitsemäntoista vuotiaana pari kertaa siitä maksettua et sai paikallista mummo kyytiä.. suomessa olen taas maksanut lähinnä hyvä tasoisista naisista, jotka ei kyllä ole mitään ihan pikku tyttöjä olleet.. Ja varmaan tulevaisuudessa tulee kyllä varmaan pietariin matkustettua ja jos siellä paikalliset mummot tarjoavat palveluitaan niin miksei kun se täysin maassa maan tapojen mukaista(jopa venäjän valtion suojeluksessa) eikä niistä ole jäänyt kuin positiivisia muistoja..

Teen joka vuosi ainakin pari reissua Eurooppaan ja matkani tarkoitukset ovat hyvin normaalit, siellä on lämmintä ja aurinkoa, halpaa olutta ja viiniä sekä sosiaalisia ja riittävän järkeviä ihmisiä joiden kanssa voi keskustella jotain muutakin ku mitä sä vitu pedari täällä teet.. eli tyypillistä itähelsinkiläistä kapakka keskustelua..

No kylhän mul siellä vähän seksuaalista virettäkin on ollut mukana, mut en oo lukuisista katutyttöjen tarjouksista huolimatta heidän lempeään vielä maistanut..sosiaaliselta taustaltaan naiset joiden kanssa olen seurustellut matkoilta ovat olleet japanista, kirgisiaan ja amerikkaan asti tietysti paikalliset mukaan lukien ja yleensä heillä on ollut jonkunlainen akateeminen tausta vaikken ole itse loppuun suorittanutkaan mitään..olen ainoastaan ylioppilas, jolla on muutama avoimen yliopiston opinto takana..

Niin selkeästi siellä on kuitenkin viime reissuilla rikollisliigat seuranneet toimintaani kuin hait laivaa ja aika selkeä esimerkki siitä et heillä on selvästi yhteyksiä suomeen on budapestissa tapahtunut ravintola ryöstö missä kaksi naista vei minut mustalaisbaaariin ja parista drinkistä sai maksaa neljä sataa euroa..todennäköisyys siihen et suomea osaavaa löytäsi budapestin kadulta putsaamaan suomalaista on melko pieni..

Olen myös huomioinut oman turvallisuustasoni nostamisen korkeimmalle mahdolliselle tasolle sillä jotain myös hyvin ärsyttävää tuntuu kulkevan perässä hostelleihin, joissa olen majoittunut..no siitä saattaa pitää suomalaiset naiset huolta sillä olenhan minä sentään kontulan ja myllypuron tämän hetken vaarallisin pedofiili niin täytyyhän rikollisten ja miksei suomen valtionkin pitää huolta että tietäävät myös siellä minkä sortin mies siellä seikkailee..

Vuosia kun tätä samaa paskaa jatketaan niin siitä muodostuukin sitten yksi osa poliittisesta vainoamisesta mitä suomi ja suomen valtio on harjoittanut...niin yhtään en vielä ole jahdannut mut nyt ajattelun yhden sellaisen äitiä jahdata..niin en edes jahdannut vielä.. kun ei ole tarvinnut.. päinvastoin siellä saa juosta niin pieniä kuin isoja tyttöjä karkuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti