tiistai 8. elokuuta 2017

MAAILMAN PIENIMUNAISIN JA ISOVITTUISIN KANSAKUNTA

Suomalaiset, miehet maailman pieni vittuisimmat ja naiset maailman isomunaisimpia...niin eihän sitä voi kun ihmetellä et millä suomalaiset miehet näitä hehtaarivittuja oikein täyttää.. joku neekeri poika siinä täytyy olla apuna kun suomalainen nainen huutaa lisssäää munnooo!!!

Aikoinaan pakkasta oli kakskyt astetta kotikylässä mikkeli kikkelissä ja menin stopparin baaritiskille ja tytöt oli samantien kysymässä et suohaako myö koittaa siulta munat? no ei oikein pakkasesta oltu vielä alas tultu et mielummin jätin esittäytymisen tekemättä.. joillekkin naisille siitä on tullut kuin kättä päivää esittäytymisestä siis..

Niin tottahan se on ettei sikaa kannata ottaa säkissä, mutta yleisissä tiloissa ja julkisella paikalla esittäytymisessä välittömästi munaan kiinni käyminen on aika lailla jotain melko brutaalia ja perverssiä.. sama kun mies survaisisi väkisin pakkasesta juuri sisälle päässeen näisen vittuun kätensä, terve pia pitkä vittu!

Olin koulussa ensimmäisellä ja terveyden hoitajan tarkastuksessa oli mukana kaksi harjoittelijaa, jotka saivat tilaisuuden tarkistaa pojalta munat ja käskyttivät laittamaan housut nilkkoihin ja nauroivat näkyä ja antoivat neuvoksi aina pissalla käydessä viruttaa sitä ja jopa vähän näyttivät miten se pitää tehdä..aika pervoa..ällöä.. ja suomalainen yhteiskunta ei muka ole mukana kikkeli pervoilussa..

No nyt on parin suomalaisen naisen kanssa parisuhde takana JOPA! eli on sen eteen saanut juosta vaan en enää jaksa sillä liian pienet ne olivat niille.. ei se erektiossa vaan ne lepotilassa.. liian pienimunainen siis suomalaisille naisille jos helvetinmoisella vaivalla jonkunlaisen tusinatiinan saa löydettyä niin kuka hullu enää tässä iässä odottelee varmaa vastausta.. eli menkööt kaikessa rauhassa ja lutkuttakoot niitä neekeri letkuja..

Kun suomalaisen miehen munat sopeutuivat kylmässä pohjolassa suojaamaan niitä pakkaselta ja kehittivät ominaisuuden mennä pienempään tilavuuteen lisääntymisen varmistamiseksi teki luoja naisesta taas aavistuksen verran isovittuisempia, jotta synnytys sujuisi sutjakammin.. Eikä siinä yhteispelissä mitään vikaa olisikaa sillä keskimääräiseltä suomalaiselta mieheltä saadaan 15.5 cm irti vielä 1.5 cm..eli yhteensä 17 cm..mutta kun se keksi sen..

Se koska viruu enemmän eli niinkuin ilmapalloissa on eroja niin myös munatyypeissä eli kun ottaa lenkkipolun käyttöön ja pitää hormooneista huolta ja polttaa sen luun päällisen rasvan pois niin siinä on aivan riittävästi mittaa jokaiselle suomalaisellekkin naiselle, jopa joillekkin sentti taikka kaksi liikaa eli joutuisi vähän varomaankin..mut kyl se suomalaisella naisella viruu ja siinähän se onkin kun se meni keksimään sen zuchinin nin mitä ne enää suomalaisella miehellä tekevät..

Varsinkin kun parisuhteessa löysänä roikkuvat sukukalleuksien tilavuus on suomalaiselle naiselle samaan tapaan kuin tissikompleksisella miehellä tissiliivi koko tärkeämpi kuin naisen äo. Niin se on tärkeää naislääkärille lääkäripäivillä naisten kanssa kun joutuu ähkäisemään parisuhteeseensa liittyviä ongelmia(jota oikeasti ei sillä norsun vittuisella lääkärillä, joka aivan varmasti osaisi itselleen ostaa voiteita ole vaan tärkeää on valta).. tai kuin paraskin muna elvis esittelemään miehensä munia kuin omiaan.. ja sir vilit villejä vietnamilais vittujaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti