sunnuntai 13. elokuuta 2017

KIKKELI KANSAKUNTA MITALITTA!!!

Kuinkas siinä näin kävi... eikös se miehen jalostus työ tuotakkaan tulosta, missä kaikki pienimunaiset on ajettu peräkammareihin..niin kyllähän se tuossa kävelyssä se isomuna, joka heiluisi olisi pelkkä haitta..yhden kepin kyllä kiskasee vaikka se roikkuisi polvissa asti niinkuin suomalaiset naiset haaveilevat..

Eikä se keihäsheitossakaan se keppi suurimmillaan ole sillä adrenaliinit kutistaa sitä melkoisesti...testosteroneita kyllä keihäslajissa saa olla enemmän kun kävelyssä vaikkei kävelystäkään taas ilman niitä palauduttaisi eikä lihakset pysyisi kunnossa vaan ei liikaa testostakaan sillä se lisäisi massaa liikaa eli hoikkia poikia ja keihäässä läski tero kyllä keppiä heittää vaan vaikka kikkeliä olisikin ollut suomalaisnaisten jalostus toimikunnan mieleisellä tavalla niin se ei riittävää testosta ja adrenaliinia tee...

Aika lailla juuri suoritushetkellä testosteroni on kiistanalainen..ei naiset joista parhaimmat pöllyttää miehiä tarvii niitä ollenkaan..pelkät adrenaliinit riittää..lajista riippuen ilmeisesti testosteroni haittaa vaan suoritusta ja sempä takia ne pitääkin vaihdella..no oli miten oli ei kikkelillä ainakaan ole mitään tekemistä kultamitalin kanssa missään lajissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti