tiistai 15. elokuuta 2017

SDP ON SATASEN PUOLUE!!!

Saatanan satasen lainaajat, satasen tiinat ja marit ja katit ja mallut... minulla on hyvin harvinainen kyky, jota on aina pelätty kuin stephen kingin carrien telekineettisiä kykyjä... pystyn jotenkin kollektiivisesti kuulemaan lähellä olevia... eilinen satasen radio oli kuitenkin liikaa tai sen äärirajoilla...

Se mitä radio viestitti oli liikaa ja sai puolustujärjestelmäni täysille ampumaan jo varoitus laukauksia..siitä ilmeisesti eilinen kirjoitus.. se oli myös jollakin tapaa äärimmillään eli stressaavaa ja psykologisesti väitetään meidän vaistomaisesti ymmärtävän toisiamme jos älykkyystaso on max 20 ero eli esim. avioliittoa satasen tiinan ja mensan jäsenen kanssa ei voi pitää luonnollisena..

On myös yleisradio ihmisiä kuten naiset ja satasen tiinat jotka kuulevat kaikki kahdesta kympistä ylös päin! Mutteivat yli sadan kahden kymmenen eli naiset kuulevat siis alaspäin vaikka kuinka paljon, koska he ovat luonnollisesti enemmän tehty olemaan lasten kanssa..luulisi jollain tapaa ärsyttävän..minulle, koska taas aivan pienet tenavat ovat kaikki samanlaisia pikku enkeleitä, joita en kuule ollenkaan..

Niin pikkusen olen degeneroitunut älyllisestä genotyypistäni...fenotyyppini on tällä hetkellä valitettavasti taantunut satakympin ja sataviidentoista porukoihin...valitettavasti jos haluaa pitää älyllisesti huolta itsestään on vaan raa asti sanottava goodbye kaikille idiooteille ja kuljettava kaltaistensa kanssa.. missä niitä on kun ei täällä itä helsingissä kuule niitä ollenkaan?

Tai niitä on täällä, mutta apinat sdp ja persereikä nalle puuro puolue pitävät niin helvetillistä apinamölyä ettei perkele meinaa enää kuulla elli epinat yrittävät vallankaappausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti